Sociální sítě
Nahoru

Prestižní švédské receptury pro krásu vašeho těla i vlasů

web_Sacha_products_group

 

Pokud jste doposud míjeli švédskou značku Sachajuan bez povšimnutí, určitě se na chvíli zastavte a věnujte čas krátkému seznámení. Profesionální vlasová kosmetika si příznivce získává především díky koncentraci výtažků z cenných proteinů, minerálů z mořských řas a dalších aktivních ingrediencí v jedinečném poměru. Prostřednictvím unikátní technologie Ocean Silk Technology navíc dosahuje zcela mimořádných výsledků na různých typech vlasů a propůjčuje jim maximální lesk, objem, pevnost a péči bez zatížení.

web_Sacha_Juan-599

Zakladatelé švédské značky nezapomněli ani na tělovou péči. Výrobky obsahují rozvolněnou ovesnou vlákninu, která má schopnost proniknout až do nejhlubších vrstev pokožky dermis, kde stimuluje tvorbu kolagenu. Oves Beta glukan pomáhá pleti získat zpět svou vitalitu, uklidňuje a znovu obnovuje podrážděnou pokožku. Celá řada je samozřejmě navržena tak, aby vyhovovala všem typům pleti. Více na: www.bomton.cz

web_SACHAJUAN Body Group Picture 300 dpi_B

Více z rubriky Zdraví a krása

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.