V kurzu určeném výhradně pro muže nehraje hlavní roli jenom jídlo. Doplňovat ho budou whisky z řady Classic Malts. Degustačními kombinacemi whisky a pokrmů provází Petr Kymla, Diageo Reserve Ambasador ve společnosti Ultra Premium Brands a absolvent prestižního whisky kurzu ve Skotsku (Malt Advocates Course). Pánové se společně pustí do přípravy menu z ryze chlapských surovin: po lehkém začátku s husími játry bude následovat hovězí. Nejprve pořádný roastbeef a dále pak rib eye steak. Nakonec pány čeká čokoládové překvapení se směsí lesního ovoce. A samozřejmě vždy to nejlepší, co může skotská whisky nabídnout! V omáčce, v dezertu a ve skle… Men in kitchen MENU
Husí játra restovaná na jablečném octu s bruschettou
Cragganmore 12yo – oblast Speyside
Roastbeef se zauzenou domácí majonézou
Talisker 10yo – oblast Skye
Rib eye steak s whisky omáčkou ze zeleného pepře a zelených fazolek restovaných na čerstvém česneku
Oban 14yo – oblast Highlands
Choco mousse s whisky a směs lesního ovoce
Dalwhinnie 15yo – oblast Highlands
Cena kurzu: 3 300 Kč
Další informace na www.warehouse1.cz a www.laboratorio.cz