Sociální sítě
Nahoru

Londýnský Hotel 41: Hvězdné nebe nade mnou…

Baví vás objevovat menší butikové hotely, ale nesnášíte interiéry, které se snaží být za každou cenu ódou na uměleckou rozervanost a tvůrčí originalitu? Pak stočte svou pozornost směrem k hvězdě londýnské hotelové scény. Přímo v srdci pulzující metropole najdete intimní a diskrétní útočiště, které vás zahalí do opojné energie nekončeného přepychu. Mimořádné služby, luxusní pokoje, které spojují nejlepší zařízení s nejnovějšími technologiemi, uklidňující pohled na designové kousky z ebenového dřeva a slonoviny – to vše skrývá pětihvězdičkový Hotel 41.

ORIGINAL PHOTOGRAPHIC WORK

Hned v jeho dveřích vás uvítá omamná vůně  svíček a působivý kontrast černo-bílé podlahy s tmavě mahagonovým dřevem… Dalo by se říct, že právě tímto momentem startuje splněný sen pro všechny, které baví atmosféra malých hotelů, kde vás personál zná jménem a pamatuje si, jaký typ čaje vám chutná k snídani i čím vás rozptýlit během drobných rozmarů počasí. Tím však výčet pozitiv ani zdaleka nekončí…

Conservatory Suite

V pátém poschodí hotelu se totiž nachází naprostý unikát… Nemluvíme o ničem jiném, než o Conservatory Suite, které díky celoprosklené střeše nabízí jedinečný pohled na oblohu. Plánujete-li speciální noc, od níž očekáváte, že bude diametrálně odlišná od všech předchozích, zarezervujte si pobyt s názvem A Night Under the Stars. Kromě šampaňského okoření váš pobyt také možnost pojmenovat hvězdu po své drahé polovičce a následně jí předložit certifikát, který toto romantické gesto navždy doloží.

Lounge

Více informací o cenách a volných termínech na:  www.41hotel.com

Více z rubriky Travel

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.