Sociální sítě
Nahoru

Filmovým Varům sluší pět hvězd

Nejprestižnější filmový festival ve střední a východní Evropě se blíží nezadržitelnou rychlostí a stejným tempem ubývají i kapacity přilehlých hotelů. Chcete-li si letošní zážitek okořenit spíše soukromým typem ubytování, máme pro vás dobrou zprávu. Nabídka luxusního a komfortního krátkodobého bydlení se totiž nedávno rozšířila o Rubin Luxury Apartments.

web_Rubin Luxury Apartments_vyhled z jednoho z apartmanu

Nádherné ubytování se nachází v nově zrekonstruovaném lázeňském paláci Rubín v Karlových Varech. Původně lázeňský dům, který je umístěn na exponovaném místě přímo naproti Mlýnské kolonádě, byl postaven v letech 1893–1897. Snahou současných majitelů, architektů i památkářů byla záchrana dochovaných, architektonicky cenných prvků a to nejen na fasádě, ale i v interiérech. Ty navrhla renomovaná interiérová designérka Simona Fritz.

web_Rubin Luxury Apartments_apartman Amethyst 01

Rubin Luxury Apartments tvoří 7 bytových jednotek, z nichž dvě jsou dvoupodlažní. Důležitou součástí ubytovacího komplexu je také vlastní lázeňské centrum se saunami a relaxační zónou. Samozřejmostí každého apartmánu je wi-fi připojení, Apple TV, televize Loewe s plochou obrazovkou a ozvučením reproduktory Beolit 17 od Bang & Olufsen.

web_Rubin Luxury Apartments_apartman Aquamarine 06

Dokonalý servis očekávejte také od vybavení všech koupelen – nechybí měkounké ručníky, osušky, župan, pantofle, profesionální značka vysoušeče vlasů a žehliček ani limitovaná edice kosmetiky L’Occitanne. Během parných letních měsíců jistě oceníte i to, že jsou veškeré prostory plně klimatizovány. K dokonalému letnímu zážitku už stačí přispět jen výběrem těch správných snímků!

web_Rubin Luxury Apartments_apartman Aquamarine 32

Více z rubriky Travel

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.