Sociální sítě
Nahoru

LETNÍ POBYT VE SLOVENSKÉM GRAND HOTELU KEMPINSKI PŘINÁŠÍ VŽDY NĚCO NAVÍC

Za letní relaxací už dávno není potřeba letět daleko za sluncem, stačí obrátit tvář k našim sousedům a vyrazit do slovenského Grand Hotelu Kempiski ve Vysokých Tatrách, který si připravil na letní sezonu několik zajímavých novinek. Láká vás například odpočinek v tulivacích na terase? Pohodlně se usaďte do sedacích vaků, čtěte si knihu, povídejte si s přáteli nebo jen tak odpočívejte při pohledu na klidnou hladinu Štrbského plesa a na majestátní tatranské štíty.

Tuli vaky 1

Nebo si vychutnejte odpoledne či podvečer ve společnosti milované osoby při romantickém pikniku s výhledem na Štrbské pleso. V piknikovém koši najdete samé dobroty z restaurace Grand Hotelu Kempiski. Záleží jen na vás, zda svoji polovičku překvapíte i květy, které si můžete samozřejmě také objednat přes concierge servis.

Picnic 2017

A u květin můžete zůstat i večer… obklopte se vůní milionů okvětních lístků díky nové 75-minutové masáži v Zion Spa Luxury Grand Hotelu Kempinski. Letní spa ošetření s názvem Milion květin, jehož součástí je aplikace tělového másla a omlazující ošetření prostřednictvím tělového zábalu, vrcholí uvolňující masáží hlavy a nohou. Nebude chybět ani příjemná tečka na závěr v podobě Pure collagen face spreje, díky čemuž budete opět zářit. Za rituál zaplatíte 135 EUR.

 

Více z rubriky Romantika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.