Sociální sítě
Nahoru

Castello del Nero: Toskánsko v celé své kráse

Toskánský hotelový skvost Castello del Nero nemá tendenci poutat pozornost na první pohled, což však není výzva k tomu, abyste ho minuli. Naopak! Zvenku je poměrně nenápadný – abychom si rozuměli: nepotrpí si na prvoplánovou okázalost. Jakmile však přijdete blíž, pochopíte, proč je přirozeným magnetem pro všechny romantické duše. Castello del Nero bez debat patří k místům, která vás okouzlí aurou florentských šlechtických rodin, 900 let starým architektonickým dědictvím a komplexním pojetím služeb.

web_front-view-10

Proč se vypravit právě sem?

  • Castello del Nero je svůdně ukrytý v zeleni, přesto snadno dostupný. Od Florencie, Sieny a dalších okouzlujících měst vás dělí pouze krátká jízda autem.
  • Atmosféra autentického Toskánska a krása vinařské oblasti Chianti vás rychle pohltí, stejně jako exkurz do palety bohatých chutí, kterou nabízí michelinská restaurace La Torre. Její bohaté menu vychází z lokálních sezónních surovin. Motto šéfkuchaře Giovanniho Lucy Di Pirra totiž zní: „Pokud chcete kvalitu, musíte se řídit přírodou.“
  • Pobývat v místě, které si ve svých útrobách nese 900 let vzpomínek, je samo o sobě magické, proto vás asi nepřekvapí, že žádný z místních pokojů a suit není dokonale identický. Pečlivě provedená renovace odhalila neocenitelnou sbírku originálních prvků, včetně vzácných fresek z 18. století. Vy se tak můžete během svého pobytu vrátit o několik století zpět a představovat si, jaké by to bylo, kdyby… Dovyprávění příběhu už necháváme na vás.

web_pool-2

 

Kontakt: www.castellodelnero.com

Více z rubriky Hotely

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.