Sociální sítě
Nahoru

Maison Souquet: Návrat do éry Belle Époque

Tenhle pařížský butikový hotel je jedním slovem dekadentní. Máme-li si vypomoct dalšími adjektivy, nemohou chybět slova jako tajemný, pompézní, smyslný, okázalý i zvláštně zneklidňující. Je to zkrátka přesně ten typ hotelu, který s velkou pravděpodobností neutkví v hledáčku rodin s malými dětmi. Spíše tu čekejte zamilované páry, jež touží po maximální dávce pověstné pařížské smyslnosti. Konec konců, ne náhodou se Maison Souquet nachází blízko čtvrti Moulin Rouge pověstné bujarým nočním životem.

web_21. MS - Junior Suite (La Castiglione)

V chrámu hédonismu máte na výběr ze 14 pokojů a šesti apartmá nazvaných podle slavných kurtizán. Co takhle ubytovat se ve suite pojmenovaném po legendární francouzské krásce Liane de Pougy? Čekají tu na vás mimo jiné extrémně vysoké stropy a luxusní kolekce nábytku. Zkrátka a dobře: Toužíte-li se na chvíli ztratit v labyrintu smyslových vjemů a objevovat na každém kroku haute-couture poklady, máte tu nejlepší příležitost. web_3. MS - Winter Garden

Kontakt: www.maisonsouquet.com

Více informací o nejkrásnějších butikových hotelech najdete v aktuálním vydání časopisu TOP CLASS (srpen/září).

Více z rubriky Hotely

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.