Sociální sítě
Nahoru

„Král diamantů“ představuje nový vonný klenot

Nahá kůže, hebký dotek vůně, jemný šperk a ikonická modrá barva… Přesně takové asociace vyvolává nová sofistikovaná vůně Tiffany & Co., která ztělesňuje podstatu předního klenotnictví v jeho dokonalé čistotě. Za odvážným dílem haute parfumerie stojí světově proslulá parfumérka Daniela Andrier z domu vůní Givaudan.

TIFFANY_EDP_BOX_BOTTLE fin

Ve vonném klenotu z její dílny ucítíte květinové pižmo a zelenou mandarinku – srdce vůně a zároveň jeho hlavní složku tvoří vzácný kosatec, který je od počátku spjat se šperkařským domem Tiffany & Co. Roli bezkonkurenčně exkluzivní přísady na sebe bere máslo z kosatce, díky němuž získává vůně na síle a ženskosti. Spodní tóny pačuli zabalené ve zklidňujícím pižmu se starají o dokonale smyslný zážitek. Konečná struktura vůně je ve svém vyznění velmi neočekávaná a nadčasová.

web_TIFFANY_EDP_fin

Skleněný flakon vůně Tiffany & Co. je inspirovaný typickými prvky pro šperkařský dům – diamantovými řezy. Vzhledem připomíná pravděpodobně nejvzácnější žlutý diamant na světě – 128,54 karátový Tiffany diamant s 82 fasetami. Čisté geometrické linie ramen nepřímo odkazují na diamantový zásnubní prsten domu Lucida®. Stejně jako všechny klenotnické výtvory je vůně uschována v Tiffany Blue Box® – mezinárodně uznávaném symbolu stylu a sofistikovanosti.

Více z rubriky iLuxus

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.