Sociální sítě
Nahoru

Šperky s nostalgií

NOMIO_Fragile Earrins_22 000 Kč

Vzpomínáte na momenty z dětství, kdy jste si hrála na princeznu a tajně se probírala poklady v babiččině šperkovnici? Mezi ty, určené pro nejsvátečnější chvíle, patřily pravé perly. Doby, kdy mohly zdobit pouze dámy určitého věku, odešly spolu s dětstvím. To dokazuje značka NOMIO, jejíž perlové šperky z kolekce Berries sluší mladým dívkám i zralým ženám.

Nezáleží na tom, jestli trávíte den v džínách nebo se chystáte do opery. Šperky s perlami vynesou i sportovnější outfit směrem k eleganci a zdůrazní vaši ženskost. Značka NOMIO, pod níž je podepsán šperkař Milan Nováček, navrhuje a vytváří originální autorské šperky nesvázané žádnými pravidly. Jeho skvosty v masové nabídce přeplněných klenotnictví nenajdete, ale poznali byste je okamžitě. Nepřehlédnutelně se vymykají svými originálními tvary i zpracováním.

Ze zdánlivě jednoduché spojení kovu a perel vznikla kolekce BERRIES, která zahrnuje vše, co může ženu zdobit, od náušnic až po náhrdelník. Pak už jen záleží na tom, jestli se rozhodnete pro bílé nebo černé perly.

Více z rubriky iLuxus

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.