Sociální sítě
Nahoru

Kolekce Serpent Bohème od Boucheron: Tajemná a podmanivá

Určena silným ženám, jejichž ženskost dokáže podnítit. Kolekce Serpent Bohème. Poprvé vyšla z dílny šperkařského domu Boucheron v roce 1968, a za ta léta se stala je jeho ikonou. Tato originální kolekce ztělesňuje svobodného ducha a sílu šperkařského domu Boucheron. Téměř padesát let po svém uvedení na trh se kolekce Serpent Bohème rozšiřuje o kreace s polodrahokamy a drahokamy. Vedle diamantových výtvorů nyní v kolekci naleznete kameny ametyst, citrín, onyx, bílá perleť a lazurit, které jsou zasazeny do prstenů, přívěsků, dlouhých náhrdelníků a náramků z bílého, žlutého a růžového zlata.

Serpent Bohème jewelry watch ve žlutém zlatě 387 000Kč, v růžovém 387 000 Kč a v bílém 439 500 Kč

Serpent Bohème jewelry watch ve žlutém zlatě 387 000Kč, v růžovém 387 000 Kč a v bílém 439 500 Kč

Boucheron pečlivě přetváří klasické hodinky Serpent Bohème tak, aby vytvořil ještě elegantnější vzhled. Jeho nové hodinky pro ženy, které jsou k dispozici ve žlutém a bílém zlatě, přicházejí s možností výběru černého či bílého saténového náramku, který si můžete měnit k různým outfitům nebo podle aktuální nálady.

Serpent Bohème „náušnic“ s citrinem ve žlutém zlatě 260 000 Kč

Serpent Bohème „náušnic“ s citrinem ve žlutém zlatě 260 000 Kč

Kolekce Serpent Bohème je určena pro každodenní nošení a podněcuje kreativitu nositelky, jelikož umožňuje hravé kombinace. Žena zdobící se Serpent Bohème dokáže elegantně zkombinovat diamant a citrín nebo onyx a perleť a přitom umí nosit dohromady žluté, růžové či bílé zlato. Neexistuje kombinace, kterou by se neodvážila vyzkoušet.

Dlouhý náhrdelník ve žlutém zlatě s lapisem lazuli 192 000 Kč / Dlouhý náhrdelník ve žlutém zlatě s perletí 192 000 Kč / Náušnice ve žlutém zlatě s perletí 241 500 Kč / Prsten ve žlutém zlatě s lapisem lazuli 41 000 Kč / Prsten ve žlutém zlatě a 8 diamanty 59 500 Kč

Dlouhý náhrdelník ve žlutém zlatě s lapisem lazuli 192 000 Kč / Dlouhý náhrdelník ve žlutém zlatě s perletí 192 000 Kč / Náušnice ve žlutém zlatě s perletí 241 500 Kč

/ Prsten ve žlutém zlatě s lapisem lazuli 41 000 Kč / Prsten ve žlutém zlatě a 8 diamanty 59 500 Kč

Všechno je perfektní, protože je to její volba. Od prstýnků hustě posázených diamanty až po ohromující náramek s dvojicí hlav, náhrdelník s dvojitým řetízkem a drahokamy citrínu a hodinky, které jsou stejně tak jemné jako smyslné.

Tvar kapky

Boucheron používá tvar kapky už dlouhou dobu k symbolizování hlavy hada. Nový design ve tvaru plástve medu je jemný a ženský. Je hustě posázený diamanty či barevnými drahokamy a zakončený zlatým zdobením.  Promyšlené zpracování umožňuje pronikání světla, což dodává drahokamům ještě větší třpyt. Toto ztvárnění dělá kolekci Serpent Bohème jedinečnou a odráží mistrovskou práci klenotníka.

Prsten ve žlutém zlatě s lapisem lazuli 179 000 Kč

Prsten ve žlutém zlatě s lapisem lazuli 179 000 Kč

Více z rubriky Drahé Kameny

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.