Sociální sítě
Nahoru

Z rodinného domu luxusní boutique wellness & spa hotel

Když si představíte dokonalou luxusní dovolenou, co vidíte? Neskonalý relax, absenci jakýchkoliv starostí a někoho, kdo se o vás celou dobu pobytu stará tak, aby vám naprosto nic nechybělo? Ne, opravdu kvůli takovému zážitku nemusíte jezdit do pětihvězdičkového hotelu. Stejnou péči si můžete dopřát i ve Ville Memories, která stojí nedaleko Zlína.

Villa Memories 1Wellness & Spa Boutique Hotel Villa Memories byl ještě před pár lety obyčejným rodinným domem, který byl dlouhou dobu neobydlený. Jeho majitel Martin Ditmar pro něj ale po zážitcích z Jihoafrické republiky našel originální využití – přestavěl ho na hotel tzv. butikového typu s exotickým interiérem v neokoloniálním stylu, do kterého se dnes sjíždí hosté z celého světa. V Česku je tento koncept ubytování naprosto ojedinělý a nejspíš právě proto se sem hosté pravidelně vrací. „Jezdí k nám hosté z Česka i zahraničí a rádi se k nám vrací. Už je takovým pravidlem, že jak se u nás jednou ubytují, přijedou zase – s manželkou, milenkou, rodinou, přáteli i obchodními partnery,” říká Martin Ditmar a dodává: „Naše kouzlo je hlavně v intimní atmosféře spojené se servisem pětihvězdičkového hotelu.”

IMG_4709-2Dokonalý relaxační pobyt

Jak už naznačuje označení wellness & spa hotel, vychutnáte si ve Ville Memories nezapomenutelné chvíle odpočinku. K dispozici tu máte bylinkovou saunu a vyhřívaný krytý bazén s protiproudem, které můžete využívat kdykoliv se vám zachce. Personál vám na požádání připraví speciální relaxační koupel při svíčkách, zajistí profesionální masérku nebo cvičitelku jógy a cokoliv dalšího si budete přát. Zajímavou službou je i odborná konzultace jídelníčku a detoxikační kúra sestavená na míru podle aplikace DetoxMe App, což tu rády využívají především ženy se svými kamarádkami nebo maminkami.

Memories 7451_2-2Rodinná dovolená a soukromé oslavy

Pokud hledáte místo, kam byste mohli spolu s rodinou utéct od každodenního stresu, bude pro vás Villa Memories ideálním cílem. Pro děti je tu připravena zahradní herna a trampolína, nadšené ale budou i z bazénu, ze kterého mohou koukat na oblíbené pohádky. Nemusíte se ale bát, že si neužijete ani chvilku klidu. Ve zvýhodněném rodinném balíčku jsou zahrnuty mimo jiné i 2 hodiny hlídání dětí denně, připlatit si samozřejmě můžete i víc. Rodiče si tak mezitím mohou užívat zasloužený odpočinek v sauně, relaxační masáž nebo třeba romantickou večeři na pokoji. Pro spokojenost hostů tu udělají opravdu cokoliv.

TBE_0519 copy-3 (kopie)Pracovní pobyty a firemní akce

Villa Memories je také oblíbeným místem pro pořádání obchodních jednání, ale i teambuildingů, které tu personál připravuje na klíč. Villa má veškeré vybavení, které je pro různé prezentace a konference potřebné, včetně projektoru s promítacím plátnem nebo profesionálního audiosystému. K dispozici mají hosté na pokojích také iPady k zapůjčení a samozřejmě vysokorychlostní wifi připojení.

TBE_0466 copy-2

Pro více informací či rezervaci navštivte www.villamemories.cz

Více z rubriky Hotely

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.