Sociální sítě
Nahoru

Dárek od srdce

Bolí vás klouby a cítíte se jako polámaní? Pak vsaďte na pomocníka v podobě kloubního přípravku GS Condro® DIAMANT. Je ideální nejen pro správné zásobení kloubního pouzdra, ale i vazů a šlach. Obsahuje glukosamin sulfát, tedy látku, která zpomaluje úbytek kloubní chrupavky. Obsahuje i vitamín C pro tvorbu pevné kolagenní sítě chrupavek a menisků a aescin – výtažek z  koňského kaštanu, tedy jírovce obecného – pro správné krevní zásobení vazů a šlach.

O úspěšnosti doplňku stravy GS Condro® DIAMANT svědčí i to, že se v roce 2017 stal opět vítězem největšího průzkumu důvěry českých spotřebitelů Nejdůvěryhodnější značka v kategorii „Přípravky na klouby a kosti“. GS Condro® je jediným doplňkem stravy na českém trhu, který byl testován po dobu dvou let – v letech 2004 až 2006 – Revmatologickým ústavem v Praze.

A aby toho dobrého nebylo málo, vánoční balení kloubního přípravku GS Condro® DIAMANT v atraktivní nabídce 1+1 obsahuje tablety navíc, poukaz v hodnotě 500 korun na lázeňskou péči a soutěže o luxusní lázeňské pobyty.

Více z rubriky Zdraví a krása

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.