Sociální sítě
Nahoru

Trénink v pohodlí domova

Home Fitness Project, nový počin na českém trhu, který dává, možnost trénovat, cvičit v místě blízkém, je tým odborníků (FTVS UK), který na základě zkušenosti i dle analýz světového a evropského průzkumu zjistil, že na trhu chybí personifikované služby ve sportu. Nabízí proto osobní sportovní služby, rezervace privátních lektorů v segmentech: fyzioterapie, regenerace, výživové poradenství tzv. „do domu“. Dále také možnost navrhnout a zařídit domácí posilovnu na míru.

Home Fitness Project přišel se zajímavým řešením, které šetří čas i peníze. Snaží se motivovat a pomoct s nalezením cesty k pravidelné sportovní aktivitě. Jež přinese klientům do života nejenom radost, ale také zdravý a pravidelný pohyb. Zkvalitní život. Hlavní ideou projektu je plně individualizovaný přístup vzdělaných odborníků a možnost rezervace lektora pro komplexní spektrum pohybových aktivit. Vše včetně přípravy komplexního programu, privátní diagnostiky. Dále tak s možností návrh designu a realizace výstavby privátních posiloven s kompletním (zakázkovým) vybavením ve spolupráci s partnerem Ondřejem Kamenickým (OkaDesign).

Více z rubriky Sport

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.