Sociální sítě
Nahoru

Na wellness pobyt do Las Vegas

Nedávno jsme vám přinesli zprávu o prvním chytrém mini městě v Las Vegas a nyní se zde vracíme opět. Vypadá to, že se oblíbená americká metropole proměňuje a nechce být ve světě známá jen díky kasinům.

Ať už se budete chtít odreagovat po náročné hře blackjacku, zregenerovat po vydařeném večírku, nebo jen tak vyrazit na příjemnou dovolenou, může vám k tomu sloužit nový wellness resort, který vyjde na bezmála 850 000 000 dolarů, což je v přepočtu zhruba 20 miliard korun.

Hotel Majestic Las Vegas vyroste v samém centru města a jeho stavba začne v květnu příštího roku. Hotovo by mělo být v průběhu roku 2023. Nabídne až 720 pokojů, šest restaurací, které budou vedeny nejlepšími světovými šéfkuchaři, několik bazénů a sál, kde budou probíhat živá vystoupení nejrůznějších umělců. Co však oproti ostatním hotelům ve městě nenabídne? Nic, co se týče gamblingu.

Hotel se totiž bude zaměřovat hlavně na zdraví a wellness. Vyroste v něm čtyřpatrové fitness a také výživové a lázeňské centrum. Hosté tak budou moci vyměnit blackjack za kompletní péči o své tělo a ruletu za lekci jógy a dalších cvičení a sportů.

Více z rubriky Fit

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.