Sociální sítě
Nahoru

Nově otevřený designový hotel v Jižním Tyrolsku

Nově otevřený čtyřhvězdičkový Design Hotel Bonfanti se nachází v malebné vísce San Sigismondo v oblíbené destinaci českých turistů v Jižním Tyrolsku, v provincii Trentino-Alto Adige/Trentino-Südtirol mezi městy Bruneck a Brixen. Jihotyrolské Dolomity jsou na Seznamu světového přírodního dědictví UNESCO.

Původní hotel Rastbichler zakoupila rodina Bonfanti a rozhodla se mu vdechnout italský šarm a eleganci. Momentálně budova prochází postupnou rekonstrukcí a v kompletně novém hávu se hotel Bonfanti představí 20. prosince 2019.

Design hotelu je koncipován v italském stylu tzv. soft designu, tedy moderní, komfortní a minimalistický interiér se zakomponováním prvků z přírodních materiálů, zejména dřeva a kovu.

Pokoje jsou prostorné, s dokonalým odhlučněním a s minimální rozlohou 38 m2 u dvoulůžkového pokoje. Prosklené stěny nabízejí překrásný výhled na okolní přírodu a přímo vás do ní vtahují.

Kuchyni velí šéfkuchař Maurizio Lauriola, rodák z italské Apúlie, který patří mezi gastronomickou špičku v Itálii. V menu snoubí italskou kuchyni s domácí tyrolskou. Na své si přijdou milovníci čerstvých ryb, italských sýrů a uzenin, včetně lokálních tyrolských specialit. Při snídani vás potěší domácí marmelády a čerstvé ovocné šťávy. Výjimečná vína osobně vybírá ředitel hotelu Jan Vlasák, nabídka čítá přes 100 druhů vín.

Wellness & spa zónu hotelu tvoří vnitřní bazén s vyhřívanou vodou a saunový svět se 3 saunami a relaxačními místnostmi.

V zimní sezoně představují největší lákadlo okolní Dolomity a lyžařské středisko Dolomiti Superski s nepřebernou nabídkou aktivit a zimních sportů. V létě si užijete horské túry, jízdu na kole, na koni a další atrakce.

Více z rubriky Hory

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.