Sociální sítě
Nahoru

Které aerolinky se umístily ve světové TOP 10?

Patříte-li mezi lidi, kteří velmi často cestují leteckou dopravou, určitě jste už trochu znalí a víte, že není nic lepšího než zažít skutečně komfortní let s perfektním servisem, díky kterému se z cestování stane jedinečný a ničím nerušený zážitek.

V první řadě vždy závisí na délce letu. Podle toho také vypadá množství nabízených služeb na palubě. Nicméně i během krátkých letů se chce každý člověk cítit pohodlně a bezpečně.

Na světě existuje velká spousta leteckých společností. Některé z nich se soustředí na nízkonákladové létání a jiné se zase předhánějí v tom, která z nich nabídne lepší servis a honosnější kabinu. Kromě samotného letu pak nabízí třeba i luxusní lounge na letišti, speciální občerstvení a další výhody.

Blíží se konec roku, a to je vždy čas, kdy se všude okolo nás objevují nejrůznější hodnotící žebříčky, které sumarizují různé údaje a události pomalu končícího roku. Podobné žebříčky vydává také cestovatelský server Trip Advisor, který se v jednom z nich zaměřil právě na aerolinky. Na základě hodnocení svých uživatelů, kteří na serveru sdílejí své zkušenosti, vybral celkem deset nejlepších světových aerolinek. Výsledek najdete níže.

Nejlepší aerolinky světa dle serveru TripAdvisor:

10. místo: ANA (All Nippon Airways)

9. místo: Jet2.com

8. místo: Air New Zealand

7. místo: Azul

6. místo: Southwest Airlines

5. místo: Japan Airlines

4. místo: Emirates

3. místo: EVA Air

2. místo: Quatar Airways

1. místo: Singapore Airlines

Více z rubriky Travel

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.