Sociální sítě
Nahoru

Hotel Savoy připravil letní program

Továrna na zážitky. Butikový hotel Savoy ve Špindlerově Mlýně již tradičně nabízí ideální kombinaci precizních služeb – od špičkového designu a výtečné kuchyně až po vzorný servis a unikátní atmosféru. Letošní léto navíc zpestří bohatá kolekce akcí, nachystaná pro mladé i dospělé hosty. Co všechno vás v hotelu Savoy čeká?

První akce je připravena na začátek července a bude mít podobu vítání léta, na terase se bude grilovat a současně se budou ochutnávat výtečná rakouská a německá vína. V druhé polovině července se uskuteční nejprve Americký a o týden později Italský den, v nichž bude představena americká a italská gastronomie. Zatímco v prvním případě doprovodí menu klasické koktejly, ozdobou italského večera bude degustace znamenitých vín, kterou má na starosti Jiří Markuzzi.

Chceme, aby se naši hosté bavili, užili si příjemnou atmosféru a ochutnali nejrůznější mezinárodní speciality, když už letos v létě bude většina z nás zůstávat v republice. Ale to nejdůležitější je pohoda a pozitivní nálada, kterou teď všichni potřebujeme,“ vysvětluje Iva Gajdošíková, marketingová ředitelka společnosti Asten Hotels, která Savoy provozuje.

A co bude dál? Na začátku srpna proběhne degustace gin&tonic, která doprovodí grilovací menu, další sobota bude patřit mexickým specialitám a o týden později zpestří víkend bohatá nabídka ryb a mořských plodů. Předposlední srpnový víkend se v hotelu Savoy uskuteční komorní „oktoberfest“ se speciálním bratwurst menu a ochutnávkou řemeslných piv.

Bohatý letní skončí poslední srpnový víkend zasvěcený šampaňskému a ústřicím. Všechny akce se konají v sobotu a je při nich pamatováno také na děti, takže jednou bude součástí programu vystoupení klauna, jindy bude pro děti připraven pirátský program či oblíbené malování obličejů.

Více z rubriky Hotely

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.