Hotely | 26.5.2020 | Marek Zelený

Hotel Savoy připravil letní program

Továrna na zážitky. Butikový hotel Savoy ve Špindlerově Mlýně již tradičně nabízí ideální kombinaci precizních služeb – od špičkového designu a výtečné kuchyně až po vzorný servis a unikátní atmosféru. Letošní léto navíc zpestří bohatá kolekce akcí, nachystaná pro mladé i dospělé hosty. Co všechno vás v hotelu Savoy čeká?
První akce je připravena na začátek července a bude mít podobu vítání léta, na terase se bude grilovat a současně se budou ochutnávat výtečná rakouská a německá vína. V druhé polovině července se uskuteční nejprve Americký a o týden později Italský den, v nichž bude představena americká a italská gastronomie. Zatímco v prvním případě doprovodí menu klasické koktejly, ozdobou italského večera bude degustace znamenitých vín, kterou má na starosti Jiří Markuzzi.
Chceme, aby se naši hosté bavili, užili si příjemnou atmosféru a ochutnali nejrůznější mezinárodní speciality, když už letos v létě bude většina z nás zůstávat v republice. Ale to nejdůležitější je pohoda a pozitivní nálada, kterou teď všichni potřebujeme,“ vysvětluje Iva Gajdošíková, marketingová ředitelka společnosti Asten Hotels, která Savoy provozuje.

A co bude dál? Na začátku srpna proběhne degustace gin&tonic, která doprovodí grilovací menu, další sobota bude patřit mexickým specialitám a o týden později zpestří víkend bohatá nabídka ryb a mořských plodů. Předposlední srpnový víkend se v hotelu Savoy uskuteční komorní „oktoberfest“ se speciálním bratwurst menu a ochutnávkou řemeslných piv.

Bohatý letní skončí poslední srpnový víkend zasvěcený šampaňskému a ústřicím. Všechny akce se konají v sobotu a je při nich pamatováno také na děti, takže jednou bude součástí programu vystoupení klauna, jindy bude pro děti připraven pirátský program či oblíbené malování obličejů.

Související články
reklama
Nenechte si ujít další zajímavé články
Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz