Sociální sítě
Nahoru

Oktoberfest bude! Ve špindlerovském hotelu Savoy

Už dávno neplatí, že pivo patří pouze do hospod. Dobré pivo potěší i hosty lepších podniků, a tak nikoho nepřekvapí, že právě v luxusním hotelu Savoy ve Špindlerově Mlýně se letos v srpnu uskuteční „malý“ Oktoberfest: tedy slavnost dobrého jídla, piva a netradičních zážitků.

Mnichov i Řezno svůj tradiční Oktoberfest zrušili, ale u nás se konat bude. Vedle pestré nabídky piv na čepu i v láhvi budeme pořádat různé soutěže, hlasovat o nejchutnější pivo či o nejstylovější bavorský obleček. Také náš personál bude oblečen v typických bavorských krojích,“ popisuje atmosféru unikátní akce Iva Gajdošíková, marketingová ředitelka společnosti Asten Hotels, která má hotel Savoy na starosti.

Unikátní akce se koná v sobotu 22. července. Na čepu nebude chybět lokální pivo Hendrych z rodinného pivovaru ve Vrchlabí, jejichž hořký ležák H11 si oblíbili nejen místní, ale i turisté z Česka a Německa. V nabídce bude také řada známých i exotických značek – německý Paulaner, irský Guinness, thajský Singha či belgický ovocný Kriek. Na zahnání hladu se budou podávat typické bavorské speciality – třeba bavorská klobása se zelím, lišková omáčka s knedlíkem, legendární jemná „sekaná“ či řízek s křenem.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.