Sociální sítě
Nahoru

Cvalík za dobrou cenu

Powerbanka Varta Power Bank Energy 20 000, s cenovkou 749 Kč, představuje ideální řešení pro uživatele, kterým jde o co nejlepší poměr ceny a kapacity. Zařízení sice postrádá rychlé nabíjení jako je např. Quick Charge, ale nechybí mu masivní Lithium Polymer baterie s kapacitou 20 000 mAh a tři resp. 4 konektory pro nabíjení.

Baterie vystačí bezproblémů až pro 5x nabití telefonu. Powerbanku je možné nabít s využitím microUSB nebo USB-C. Pro připojená zařízení je pak k dispozici jak USB-C (in/out), tak 2x klasické USB. I přes absenci Quick Charge zvládá Varta nabíjecí proud 2,4 A na USB resp. 3 A na USB-C a totéž platí pro nabití samotné powerbanky.

O stavu informují čtyři stavové diody na boku zařízení. Standardem je možnost využít nabíjení až pro tři zařízení naráz. Tělo powerbanky je provedeno z kvalitního plastu, který redukuje celkovou váhu a je vybaven protiskluzovým vzorem. V balení nechybí kvalitní microUSB kabel pro nabíjení podporovanými rychlostmi powerbankou.

Více z rubriky Tech

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.