Sociální sítě
Nahoru

Vítej, podzime

O slovo se hlásí huňaté svetry, svíčky, filmové série a jako každý rok i limitovaná edice designových mýdel Almara Soap, která vašemu domovu dodá tu správně útulnou atmosféru.

Jablečný svařák: Vůně mýdla Apple Cider je sladká a hřejivá, spolu s nádhernou vínovou barvou a skořicovým zdobením vás přenese do vysněného podzimního ráje. Jako všechna mýdla z Almara Soap je i toto 100% přírodní, kromě rostlinných olejů a dalších funkčních složek obsahuje i pyré z čerstvých českých jablek.

Přírodní mýdlo Apple Cider, limitovaná edice, Almara Soap, 100 g za 189 Kč, almarasoap.com

Dýňová klasika: K podvečernímu svařáku se výborně hodí domácí dýňový koláč, při procházce podzimním parkem si ale určitě vychutnáte i kávu Pumpkin Spice Latte. Příjemně zahřívá prochladlé ruce a voní po skořici, hřebíčku, cukru a karamelu. Mýdlo Pumpkin Spice Latte obsahuje pyré z dýní Hokkaido, které skvěle vyživuje pokožku.

Přírodní mýdlo Pumpkin Spice Latte, limitovaná edice, Almara Soap, 100 g za 189 Kč, almarasoap.com

Ostružinové potěšení: Letošní novinka Berry Bliss je mýdlo nádherné na pohled, a co teprve, když přivoníte! Dýchne na vás romantická atmosféra zlatavým sluncem prozářeného lesa a vůně palačinek s ostružinovým jamem, které si dáte dobrým horkým čajem.

Přírodní mýdlo Berry Bliss, limitovaná edice, Almara Soap, 100 g za 189 Kč, almarasoap.com

Více z rubriky Průvodce českou kosmetikou