Sociální sítě
Nahoru

Důvod, proč se ráno těšit do sprchy

Motivace k rannímu vstávání není nikdy dost. Ani vůně čerstvé kávy a rozpečeného croissantu kolikrát nedokáže přebít zlou předtuchu dopravní špičky a dlouhého seznamu úkolů na pracovním stole. S těžkým osudem vás smíří snad jen Candy Soap, značka české prvotřídní přírodní kosmetiky.

Mýdlo Okurka Fresh, Candy Soap, 100g/165 Kč, candysoap.cz

Začněte den sprchou s ručně vyrobeným mýdlem, které obsahuje pyré z čerstvé okurky. Má sametově hebký povrch, bohatě pění a jeho vůně probudí vaše smysly. Candy Soap je značka proslulá originálním designem – než se namydlíte, budete si mýdlo asi chvíli prohlížet. Všimněte si, jak zlatý akcent dokonale podtrhuje ušlechtilé odstíny tlumené zeleně.

Pozoruhodné je i složení. Základ tvoří olivový a kokosový olej, přidaný ricinový a mandlový olej zajišťují, že mýdlo pokožku nezbaví přirozené ochranné bariéry, ale naopak jí dodá hydrataci a výživné látky. Drobné částečky okurkového pyré provedou šetrný peeling, který si bez obav můžete dopřávat denně, takže vaše pleť bude stále hebvábně jemná a pružná.

Deodorant Zelený čaj – papírový obal, Candy Soap, 30 ml/245 Kč, candysoap.cz

Než se vydáte vstříc dobrodružství dalšího pracovního dne, sáhněte po tuhém deodorantu s čistou a uklidňující vůní zeleného čaje. Je tak jemná, že v žádném případě neovlivní kompozici vašeho parfému. Candy Soap jej nabízí v ekologickém papírovém obalu, který můžete bez obav zkompostovat.

Složení je stejně jako u mýdla zcela přírodní a snáší ho i velmi citlivá pokožka. Bambucké máslo, kakaové máslo, včelí vosk a mandlový olej se postarají o hydrataci a zvláčnění pokožky v podpaží a její zklidnění po holení. Nežádoucí odér pohltí soda bikarbona a kukuřičný škrob, ochranu zajistí oxid zinečnatý se svými vynikajícími antiseptickými, antibakteriálními a absorpčními vlastnostmi.

Více z rubriky Průvodce českou kosmetikou

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.