Sociální sítě
Nahoru

Valentýnská kolekce v klenotnictví Halada

Přemýšlíte o nejkrásnějším valentýnském dárku? Ten pravý dárek z lásky může mít symbolickou podobu zlatého šperku ozdobeného sytě červenými rubíny nebo granáty. Právě takové šperky najdete v klenotnictví HALADA hned u několika značek, například u oblíbené italské Pomellato anebo přímo u značky Halada, jejíž šperky vznikají v rukách mistrů ve vlastních klenotnických ateliérech.

Valentýn je kromě svátku všech zamilovaných i vysněným dnem pro žádosti o ruku. Pro tyto výjimečné životní chvíle můžete v klenotnictví HALADA vybrat výjimečné zásnubní prsteny od vyhlášených německých klenotnických značek, které se na tento typ šperků zaměřují. Mezi nimi vyniká značka Niessing a jejich ikonický prsten Niessing Ring® s plovoucím diamantem, který se pyšní mnoha světovými cenami za design.

Kromě hotových modelů je také možné objednat si svůj vlastní design podle vlastních specifikací v mnoha odstínech zlata, povrchu a zdobení. Stejně tak si můžete navrhnout a objednat snubní prsteny, na které je v klenotnictví HALADA k dispozici speciální konfigurátor nabízející nespočet variant. Prsteny tak budou přesně podle vašich snů a přání.

Rodinné klenotnictví HALADA, které najdete v Praze v Pařížské ulici, Na Příkopě, ale také v Brně, Ostravě a Bratislavě, zastupuje řadu světových šperkařských značek.

Více z rubriky Klenoty

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.