Zážitková restaurace Deer se ukrývá v Michalské ulici jen pár kroků od Staroměstského náměstí. Šéfkuchař Lubomír Dolejš se svým příchodem změnil menu absolutně. Zůstaly pouze stálice v podobě zvěřinových signature pokrmů, které přizpůsobil ke svému rukopisu.
Novinkou je dětské menu, které v luxusních restauracích nebývá zvykem. „Jsem otec a trval jsem na tom, abychom v Deerovi měli dětskou nabídku. Lze totiž naši nejmladší populaci krmit zážitkově a současně ji učit restauračnímu zařízení. Je strašně důležité začít co nejdříve. Být součástí hezkých obědů či večeří s rodiči je dar, který uvízne hluboko v dětských vzpomínkách,“ dodává generální ředitel Petr Bauer jr.
Samotné menu se skládá ze 4 pokrmů. Italská klasika v podobě Spaghetti Bolognese nikdy nezklame. Případně může volba padnout na Grilované kuřecí plátky, které doplňuje bramborové pyré s bylinkovým dipem. Nechybí ani Cheeseburger, který patří obecně k nejoblíbenějším dětským jídlům. Jako sladkou tečku, která ohromí nejen nejmladší generaci jsou Lívance s ovocem a mascarpone.
Každé dítě si vybírá přesně to, na co má v daný okamžik chuť. Výhodou v restauraci Deer je vysoký surovinový standard, který neudělá díru do peněženky a současně zajistí nejúžasnější zážitek všem přítomným, ať již dovršili plnoletosti či ne.