Sociální sítě
Nahoru

Black Angel’s slaví narozeniny penicilinem

Jeden z nejstylovějších barů v Praze, Black Angel‘s, je ikonou, která vlastně ve svém žánru nemá konkurenci. Atmosféra třicátých let minulého století je citelná na každém kroku. Vše je do posledního detailu vyladěné k tomu, aby každý host zapomněl na své starosti a vychutnal si neopakovatelné kouzlo okamžiku.

Toto ikonické místo slaví letos své 12 narozeniny a jako první do České republiky před 12 lety přineslo drink Penicillin. Nyní už má několik obdob, ale ten topový se podává jedině v Black Angel’s. Zajímavostí je, že tento drink pochází původně z New Yorku a samotný tvůrce původního Penicillinu byl v Blacks Angel’s a pěl pouze chválu.

Úplně mi vyrazil dech. Napil se, ticho, pak znovu. Byl jsem jak na trní. Poté bez mrknutí oka na mě pohlédl a řekl, že je to absolutně nejlepší Penicillin, který kdy pil,“ dodává srdce celého podniku kreativní

ředitel Pavel Šíma.

Penicillin je nejprodávanějším koktejlem Black Angel’s baru a to již 9 let není na menu, a i přesto láme každý rok rekordy v prodejích. Kdo neochutnal, jako by v baru nikdy nebyl.

Naše varianta tohoto ikonického cocktailu je namíchaná na skotské Whisky Chivas Regal 12 y.o. a Johnnie Walker Black Label. Nezaměnitelnou chuť mu dodává mix 3 novozélandských medů, doplněný o lehce štiplavý čerstvý zázvorový sirup a čerstvou citronovou šťávu. Celý tento chuťově vyvážený drink podáváme na naší legendární ledové kouli infuzované nakouřenou skotskou whisky z ostrova Islay,“ dodává Pavel Šíma.

Více z rubriky Bary

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.