Podzim si můžete luxusně osladit lahodnými koláči z pekařství PAUL. Nápadité propojení toho nejlepšího z české a francouzské pekařské tradice vás nadchne.
Sladké koláče s bohatou náplní neodmyslitelně patří k posvícení, rodinným setkáním i prázdninám u babičky na venkově. V pekařství PAUL propojili českou tradici s francouzským šarmem a výsledek je famózní.
Jemné máslové brioškové těsto skvěle vynikne s tradičními i méně obvyklými náplněmi. Mandlový krém frangipane výborně ladí s hruškami a křehkými plátky mandlí nebo šťavnatými borůvkami, které vám připomenou letní procházky lesem. Ty, kteří dávají přednost klasice, nezklame osvědčená kombinace tvarohu a sladkých švestkových povidel. Dokonalou vláčnost dodává voňavá směs másla a rumu. Koláč si můžete dát ke kávě s kamarádkou nebo kolegyní – v pekařství PAUL nejsou troškaři, takže velikost je tak akorát pro dva.