Gastro | 25.10.2022 | Marek Zelený

Tradičně netradiční koláče z pekařství PAUL

Podzim si můžete luxusně osladit lahodnými koláči z pekařství PAUL. Nápadité propojení toho nejlepšího z české a francouzské pekařské tradice vás nadchne.
Sladké koláče s bohatou náplní neodmyslitelně patří k posvícení, rodinným setkáním i prázdninám u babičky na venkově. V pekařství PAUL propojili českou tradici s francouzským šarmem a výsledek je famózní.
Jemné máslové brioškové těsto skvěle vynikne s tradičními i méně obvyklými náplněmi. Mandlový krém frangipane výborně ladí s hruškami a křehkými plátky mandlí nebo šťavnatými borůvkami, které vám připomenou letní procházky lesem. Ty, kteří dávají přednost klasice, nezklame osvědčená kombinace tvarohu a sladkých švestkových povidel. Dokonalou vláčnost dodává voňavá směs másla a rumu. Koláč si můžete dát ke kávě s kamarádkou nebo kolegyní – v pekařství PAUL nejsou troškaři, takže velikost je tak akorát pro dva.

Související články
reklama
Nenechte si ujít další zajímavé články
Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz