Sociální sítě
Nahoru

Louis Vuitton představuje první kolekci pro ty nejmenší

Součástí kolekce je oblečení, obuv, doplňky i hračky, které zaujmou vysokou kvalitou i zajímavým designem. Ani ti nejmenší nebudou ochuzeni o ikonické detaily, které jsou neoddělitelně spjaty s módním domem.

V nové kolekci se můžeme těšit na jejich zajímavé interpretace v čele s ústředním motivem Meli-Melo. Ten propůjčuje léty prověřenému Monogramu nádech bezstarostnosti. Ikonické kvítky Louis Vuitton se objevují v podobě perforace na botkách, jako 3D potisk na nejjemnějším kašmíru nebo ve formě diskrétního štítku na oděvních kouscích.

V kolekci nechybí ani luxusní přikrývky, symbolické kousky ze stříbra, malé kufříky či medvídek Louis Vuitton. Módní dům vytvořil kouzelný svět, kde každý z nových kousků hraje významnou roli v životě miminka. Kolekci korunuje speciální šatní kufr, který je ztělesněním více než 160leté tradice značky, a představuje dokonalý dárek s trvalou hodnotou.

Idea dětské kolekce vychází z historie značky, jejího moderního přístupu i vizuální identity. Hračky byly do nabídky módního domu zařazeny ve 30. letech 19. století, kdy Gaston Louis Vuitton vytvořil Salon de Jouets v prostorách butiku na Champs-Elysées. Z aktuální doby můžeme vzpomenout třeba reklamní kampaně značky, které pracují s tématikou úžasu a nekonečných objevů, spojených s dětstvím. Nová dětská kolekce posiluje emoční propojení domu se svými klienty. Louis Vuitton se díky ní stává průvodcem symbolických okamžiků, které se mění ve vzácné vzpomínky.

Nová kolekce nabídne sofistikovaný výběr kousků pro běžné denní nošení a speciální příležitosti, i první hračky, které vydrží celý život. Klíčovými barvami jsou smetanová, písková a tóny šedé, motivy v pastelových odstínech oživuje výrazná žlutá.

Nabídka oblečení ve velikosti do 12 měsíců zahrnuje overaly, sladěné komplety, body, pyžama, šaty a oboustranný kabátek s kapucí, se zdobením kvítku Monogramu na kapsách a motivem Meli-Melo uvnitř.

Zajímavé outfity se pohodlně nosí a děti v nich vypadají naprosto kouzelně. Nezapomnělo se ani na jemné a promyšlené detaily – kardigany z kombinace bavlny a kašmíru zdobí perleťové knoflíky, kraťásky a body zase drobná výšivka, nechybí ani oblíbený Monogram z žakáru nebo v podobě potisku na grogrénu.

Looky roztomile doplňují dva typy botek s perforací Monogramu: modely Mary Janes či Babies v bílé a růžové nebo capáčky v bílé či pískové se žlutými tkaničkami. V pletených bačkůrkách a kytičkovaných čepičkách budou vaši nejmenší jako v bavlnce. Bryndáky, ponožky a další drobné doplňky – s diskrétními detaily Louis Vuitton – se promění v jedinečné dárky.

Miminka si budou užívat také hřejivé textilní doplňky, jako je plyšový fusak z přírodního hedvábí s vyšívanými kytičkami, pletená přikrývka s Monogramem nebo silnější, pestrá oboustranná přikrývka s motivem Meli-Melo, kterou můžete použít třeba jako hrací deku.

Variaci tradičního plátna v podobě tónovaného žakáru s koženými detaily a žlutým lemováním předvádí malý kufr a pouzdro na toaletní potřeby. Rafinovanost s funkčností spojují další kousky s gravírovanými ikonickými motivy – stříbrný hrneček, pouzdro na suvenýry a kulaté chrastítko. Žakárový medvídek Louis s očky z kvítků Monogramu a milým úsměvem se stane milovanou hračkou každého miminka.

Použité materiály jsou příjemné na dotek a vysoce odolné. Navíc odpovídají filozofii udržitelnosti a zodpovědnému přístupu ke zdrojům, kterou módní dům Louis Vuitton vyznává. Najdeme mezi nimi organickou bavlnu, kůži s certifikací LWG, kašmír a ovčí vlnu od producentů s garancí welfare zvířat.

Srdci značky Louis Vuitton jsou blízké produkty, které mají trvalou hodnotu. Kousky z nové kolekce jsou tedy navrženy tak, aby jejich kouzlo přetrvalo a mohlo být předáváno dál.

Více z rubriky Dětský svět

  • BVLGARI spouští novou kampaň #SEEMYWISH!

    Ikonická italská značka BVLGARI, která se specializuje na výrobu unikátních klenotů, hodinek i dalších neodmyslitelných doplňků spjatých s vášní pro kvalitu...

    Alena Dušková30.11.2017
  • Exkluzivní móda pro děti? Luxusní kolekce od Ivany Mentlové

    Přední česká módní návrhářka již dlouho tvoří originální kreace pod svojí zavedenou značkou IAM. Tvářemi jejích kolekcí byly v minulosti přední osobnosti...

    Alena Dušková27.11.2017
  • Peugeot Design Lab tentokráte pro děti…

    Design má v automobilovém průmyslu velmi důležité místo. Design přece prodává! Mnoho automobilek má proto celou armádu designérů, kteří kromě aut...

    Marek Zelený22.7.2016
  • RUČNĚ VYŠÍVANÁ PODZIMNÍ INSPIRACE

    Nora Lee je oděvní značkou, která ctí starodávná řemesla a dává tak vzniknou jedinečné ručně vyšívané dámské módě. Celý koncept je...

    Lucie Rohlíková7.10.2015
  • Luxusní kočárek Epic Crosswalk pro náročné maminky

    Lehká a skladná konstrukce, odpružená náprava, prostorné lůžko, otočné sezení, nastavitelné madlo, velká kola, objemný košík a samozřejmě moderní design. To...

    Marek Zelený21.11.2014
  • Šlapací hračky trošku jinak

    Rychlý pohled na Fahrradi Farfalla FFX a mohli byste si myslet, že se jedná o zvláštní edici od Ferrari. Při bližším...

    Zuzana Pokorná28.12.2013
  • Parfém Dolce & Gabbana pro nejmenší

    Už i malá princezna může mít od plenek svůj luxusní parfém. Značka Dolce & Gabbana vyvinula zcela unikátní vůni, která je...

    Hana Zejdová27.2.2013
  • Walk Safari na tuzemském trhu

    Specializací značky Walk Safari, náležící italské společnosti Elizabet, je sportovní a městská obuv pro chlapce od 2 let a teenagery do...

    Marek Zelený31.8.2012
  • Botičky Roberto Cavalli pro malé princezničky

    Pro letní sezónu a začátek podzimu připravila módní veličina Roberto Cavalli krásné dívčí baleríny. Ty jsou vyrobené z lakované kůže a...

    Marek Zelený28.6.2012
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.