Sociální sítě
Nahoru

Akce v Cafe 80’s ovládnou soboty

Oblíbený podnik Cafe 80’s ožívá nově od úterý do soboty. Pět večerů plných zábavy a skvělých drinků v samotném centru Prahy, kde osmdesátá léta jsou pojmem a rozhodně ne minulostí. Staré songy mají něco do sebe a mimozemšťan E.T. jako symbol, céčka na každém kroku a neuvěřitelně opojná atmosféra se musí zažít.

Novinkou jsou tematické party během celého roku. Vždy v pátek a sobotu si budou moci hosté vychutnat party s přidanou hodnotou. Co takhle UV Party v dubnu, Avengers party v květnu, Kiss after party v červnu, Baywatch party v červenci, srpnová 80’s movie party, zářijový Oktoberfest, Retro party v říjnu či Disney party v listopadu. Prosinec pak ve znamení Grinche a jeho postoje k Vánocům. Každá akce je doprovázena bohatým programem.

Tohle už si zaslouží zapsat do diáře. Přesné termíny jsou uvedeny v samotném podniku či případně stačí sledovat sociální sítě. Vždy je každá party předem avizovaná. Zážitkové večery v centru Prahy v rytmu osmdesátek jsou tady.

Více z rubriky Bary

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.