Sociální sítě
Nahoru

Nové receptury kapsiček Brit potěší sterilizované kočky i koťata

Kočičí jídelníček by měl být pestrý, chutný a zdraví prospěšný. Lahodná Brit Care kapsička poslouží jako kompletní krmivo nebo jako doplněk k suchému krmivu pro zvýšení rozmanitosti a chuti. Je vhodná zejména pro velmi vybíravé kočky nebo kočky s problematickým příjmem krmiva.

Díky přidanému rakytníku a lichořeřišnici pomáhá v prevenci proti chorobám močových cest. Lichořeřišnice je přírodní antibiotikum. Působí preventivně proti vzniku močových kamenů u kastrovaných i starších koček. Má silné antibakteriální a antiseptické účinky, a proto má pozitivní vliv na zdraví trávicího traktu, čímž podporuje imunitu.

Rakytník je výjimečná rostlina se širokou škálou pozitivních účinků na zdraví těla, zejména na imunitní a trávicí systém. Kromě toho pomáhá udržovat zdravou pokožku a má příznivý vliv na srdeční funkce, oční a ústní sliznice a na lesk srsti.

Pro kastrované kočičky jsou v nabídce tři nové receptury kapsiček ve šťávě, a to lososová s tuňákem, a také s krůtím a kachním masem. Jako bonus se dá pořídit i multipack box s různými druhy příchutí.

Více z rubriky Mazlíčci

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.