Sociální sítě
Nahoru

Tiffany & Co. odhaluje kolekci Blue Book 2023: Out of the Blue

Tiffany & Co. uvádí svou legendární „Modrou knihu“, kolekci Blue Book 2023: Out of the Blue představující nejnovější, každoročně očekávanou kolekci high jewelry reprezentující to nejlepší z nejlepšího ve světě šperků.

Jde o první Blue Book kolekci navrženou návrhářkou luxusních šperků Nathalií Verdeille, která v Tiffany & Co. zastává pozici Chief Artistic Officer of Jewelry and High Jewelry; kolekce svým mimořádným designem oslavuje odkaz slavného návrháře značky Tiffany Jeana Schlumbergera a jeho fascinaci dechberoucími mořskými tvory.

Šperky jsou charakteristické svou stylizovanou geometrickou estetikou a jsou mistrovskými díly inspirovanými fantazií a filozofií legendárního šperkaře – opětovně tak zhmotňují a znovuobjevují záhadné symboly mořského světa.

Práce na Blue Book 2023 pro nás byla příležitostí vzdát hold odkazu Jeana Schlumbergera, rozhodli jsme se, že vdechneme nový život některým z jeho nejslavnějších designů,“ uvedl Anthony Ledru, Chief Executive Officer, Tiffany & Co., a dodal: „Nově navržené šperky v sobě nesou charakteristickou Schlumbergerovskou kvalitu a osobnost, ale všechny jsou originálem. Jsme si jistí, že by ho každý z těchto mistrovských skvostů těšil stejně, jako těší nás.“

Více z rubriky Klenoty

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.