V Praze se nachází hodně vytříbených restaurací, které poskytují vhodné zázemí pro obchodní jednání. Jedna z nich je ale v lecčems unikátní. W Restaurant & Whiskey Bar v Maiselově ulici je podnik s nevšední atmosférou. Snoubí se tu klid a soukromí exkluzivního a příjemného prostoru s neobyčejně rozsáhlou sbírkou whisky a středomořskou gastronomií.
Majitel W Restaurantu, Marek Jablonský, si koncept přivezl z izraelského Tel Avivu a stejně jako tam se pražský podnik etabluje jako oblíbené místo setkávání obchodních partnerů a významných osobností. Zrenovované historické sklepy s klenutými stropy a dřevěnými vitrínami s tisícovkou lahví whisky vytvářejí klidnou klubovou atmosféru. Prostor je příjemně členěný mimo jiné i barem ve tvaru „V“.
I když se W Restaurant nachází v srdci Evropy, přesto v něm ucítíte vůni oblíbené středomořské kuchyně. Vynikající jsou na dřevěném uhlí připravované šťavnaté steaky z Argentinského hovězího, US Prime nebo stařeného českého roštěnce. V nabídce je však i steak z tuňáka grilovaný na dřevěném uhlí, houbové ragú, wasabi bramborové pyré a sezam nebo filet z lososa grilovaný na dřevěném uhlí, pečená cuketa, bramborový fondán, krém z červené řepy.
Vegetariáni ocení salát s kozím sýrem nebo grilované halloumi. Výtečné jsou dezerty s otiskem whisky. Pochutnáte si třeba na The Smoked, což je čokoládová pěna s kakaovou drobenkou, mangovým želé, zlatými brownies a pipetkou whisky.
W Restaurant & Whiskey Bar však není pouze domovem prvotřídních drinků a gastronomie, je také chrámem unikátních vín, zvláště těch izraelských, nebo skvělých koktejlů nejen z whisky, ale též na bázi ginu a vodky.
Podzemní prostor je navíc dokonale připraven na firemní akce. Pojme až 142 hostů, má dva salónky a kvalitní audio/video systém. Výjimečný je i samostatným VIP vstupem