Sociální sítě
Nahoru

Ještě více péče díky ABCLINIC ART & BEAUTY

V červnu 2020 se otevřela klinika ABCLINIC ART & BEAUTY a neustále se vyvíjí. Procedury se rozrůstají a nově lze od plastické chirurgie, přes korektivní dermatologii, laserové ošetření až po neinvazivní odstranění celulitidy nebo transplantaci vlasů vše absolvovat na jednom místě.

Jedná se o první kliniku v České republice, která je založená na konceptu komplexní multioborové péče. Hlavní myšlenkou je propojování a doplňování služeb tak, aby klient dostal prvotřídní servis před zákrokem, během něj i po zákroku. Vše na jednom místě. Nejdůležitější je zdraví, vynikající kondice a krása, která pomáhá správnému vnitřnímu rozpoložení.

Hlavním lékařem kliniky je vyhlášený MUDr. Otakar Lucák, který působí v oboru plastické a estetické chirurgie více než 30 let. Prošel nemocnicemi v Ostravě, Třinci a pražskými Vinohrady. Přitom působil na několika soukromých pracovištích.

Nyní zakotvil v ABCLINIC ART & BEAUTY a pod jeho rukama se klinika rozrůstá a přibývá erudovaných kolegů s vytříbenými specializacemi. Nový progresivní tým lékařů je sestaven tak, aby zajistili komplexní péči v té nejvyšší kvalitě. Lékaři pravidelně cestují na světové kongresy a nové poznatky přináší právě do kliniky ABCLINIC.

Jsme odborníky v mnoha segmentech lékařství. Nejsme jen mistři zvětšování poprsí. Věřte mi, že dokážeme pomoci klientům s různými neduhy. Zaměřujeme se neustále na další spektra lékařství a často kombinujeme operace s neinvazivními metodami pro dosažení optimálního výsledku. Pomáhají nám k tomu ty nejmodernější přístroje, které světový trh nabízí,“ dodává MUDr. Otakar Lucák.

Novinkou a unikátností zároveň je inovativní systém anestezie, která je nezátěžová. Díky tomu je zajištěn komfortnější

Více z rubriky Zdraví a krása

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.