Sociální sítě
Nahoru

Nový klenot kuchyně

Tefal Dual Easy Fry & Grill, novinka značky Tefal, přináší revoluci do přípravy jídel. Je vysoce multifunkční a výkonná. Díky zbrusu nové horkovzdušné fritéze můžete nyní připravovat oblíbené recepty mnohem zdravěji, rychleji a efektivněji. Velká kapacita vám umožní nachystat pokrmy bez problémů pro celou rodinu nebo milou nečekanou návštěvu, a to hned dvojím způsobem: S inovativní horkovzdušnou technologií připravíte zdravější jídlo a s integrovanou grilovací funkcí ugrilujete pokrm přesně na míru. A k tomu vše najednou – ve dvou separátních nádobách přímo ve fritéze.

Doporučená prodejní cena je 5 499 Kč.

Klíčové pro Tefal Dual Easy Fry & Grill jsou dvě nádoby pro komplexní přípravu, což vám umožní připravit dva různé pokrmy současně: nádoba XXL s objemem 5,2 litru a nádoba o objemu 3,1 litru, ve které si stejně snadno uvaří i jednotlivec.

Tefal Dual Easy Fry & Grill nabízí bezstarostné použití s 8 přednastavenými programy, které umožňují přípravu různých pokrmů bez neustálého dozoru. Od hranolků po kuře, přes zeleninu, ryby, dezerty, sušení, ruční režim a grilování – vše je dosažitelné jediným dotykem. Co je však ještě důležitější, Dual Easy Fry & Grill přináší úsporu energie a času. Spotřebuje až o 70 % méně energie a připravuje pokrmy až o 40 % rychleji než klasické trouby*. Díky technologii Extra-Crisp si můžete vychutnat křupavá a dozlatova připravená jídla s minimem tuku nebo zcela bez něj (až o 99 % méně)*. A pro ulehčení čištění jsou nádoby, grilovací mřížka a běžná mřížka vhodné do myčky.

Produktová manažerka značky Tefal Eva Kožušníková upřesňuje: „Horkovzdušná fritéza Tefal Dual Easy Fry & Grill je revolučním spotřebičem, který přináší pohodlí, efektivitu a zdravý způsob přípravy jídel přímo do vaší kuchyně. Za celou značku mohu říci, že jsme velmi rádi, že můžeme nabídnout spotřebitelům tuto inovativní fritézu, která usnadní přípravu pokrmů a zároveň šetří čas, energii a peníze.“

Značka Tefal se také zavázala k udržitelnosti a dlouhodobému využití svých produktů. Tefal Dual Easy Fry & Grill je navržena s ohledem na snadnou opravitelnost, a to po dobu 15 let. S 6200 servisními středisky po celém světě je zajištěno rychlé a cenově dostupné dodání náhradních dílů.

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.