Tak dobré masky jste ještě neměli

Anela, česká značka přírodní kosmetiky pro náročné zákazníky, uvádí na trh novou řadu pleťových masek pro hloubkovou hydrataci, regeneraci, výživu a zklidnění všech typů pleti. Během pár minut dokáží úplné divy. Rozjasní, vyhladí, vyživí, zjemní, zklidní a barevně sjednotí.

Ženy většinou nezahrnují masky do své pečující rutiny tak často, jak by měly. Někdy z důvodu náročnější přípravy, například u suchých směsí, které je potřeba rozmíchat s oleji, vodou či květovými hydroláty, nebo kvůli nekomfortnímu nanášení, když se maska drolí a opadává. U těch je také poněkud pracnější smývání. S vyladěnými maskami od Anely vás však nic z toho nečeká.

Moje Z nebe
Hydratační pleťová maska dodává pocit svěžesti už svou modrou barvou a něžnou vůní blue tansy. Obsahuje unikátní kombinaci kyseliny hyaluronové a polysacharidu z tremelly, které pleti zajistí hydrataci v celé její hloubce. Díky kaméliovému a okurkovému oleji pak z pleti neunikne ani kapka vláhy. Jemné pudry z mořských řas, ibiškových květů a kořene ženšenu spolu s modrým francouzským jílem pleť šetrně vyčistí, zjemní a barevně sjednotí.

Moje Z nebe, hloubkově hydratační pleťová maska, Anela 30 ml/990 Kč, anela.cz

Moje Ovesná
Jemná a šetrná maska vhodná pro péči o velmi citlivou pleť se sklonem k ekzémům, dermatitidě, lupénce i rosacee. Její tajemství spočívá v nejčistším bambuckém másle z divokého sběru doplněném o hojivé extrakty z pupalky, ovsa a CBD, které zklidňují projevy podrážděné pleti, jako je začervenání, pálení, pnutí a tvorba šupinek. Svou důležitou roli zde svými protizánětlivými a anti-age účinky hrají také ne příliš známé oleje z hadince jitrocelového a brutnáku.

Moje Ovesná, pleťová maska pro extra citlivou/ekzematickou pleť, Anela 30 ml/990 Kč, anela.cz

Moje Čokoládová
Velkou předností této efektivně vyživující a omlazující masky je vůně kakaového prášku z čokoládovny Herufek a neobvyklé množství luxusních olejů, rostlinných extraktů a květových pudrů, které se vzájemně podporují ve svých anti-age účincích. Mangové máslo, růžový jíl, pudr z ibišku, himálajské manjišty a červené mořské řasy Lithothamne, oleje z černého rybízu, švestek a jojoby, výtažky z měsíčku, pupalky, ovsa, levandule a granátového jablka, bakuchiol a vitamíny C a E dokáží, že vaše pleť bude jako znovuzrozená. Použijte vždy, když potřebujete vypadat výjimečně nádherně.

Moje Čokoládová, vyživující a rozjasňující pleťová maska s anti-age efektem, Anela, 30 ml/990 Kč, anela.cz

Související články
reklama
Nenechte si ujít další zajímavé články
Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz