Sociální sítě
Nahoru

Jediné opravdu velikonoční mýdlo na trhu

Pokud se velikonoční výzdobě rádi věnujete do detailů, nemělo by vaší pozornosti uniknout rozkošné mýdlo ve tvaru vajíčka od firmy Candy Soap. Je vyrobeno ručně a formu na něj navrhla přímo majitelka značky, vystudovaná strojařka. Na celém světě existuje pouze jeden exemplář této formy a mýdlo má tedy na rozdíl od jiných oprávněný nárok na přívlastek „originální“.

Hustá, krémově jemná pěna vás zahalí nevtíravou pomerančovou vůní, která je tak příjemná, že na ni brzy získáte návyk. Mýdla je naštěstí poctivý kus, a když ho budete odkládat na suchou mýdlenku, vydrží vám velmi dlouho.

Mýdlo Velikonoční puntíky, Candy Soap, 120 g/145 Kč, candysoap.cz

Složení dominuje glycerin, kokosový olej a kozí mléko, které mýdlu dodává hedvábnou jemnost a navíc obsahuje vysoké množství vitaminů A, B6, B12 a E, jenž se snadno vstřebávají do pokožky. Dalšími zajímavými složkami kozího mléka jsou kyseliny kaprylová a kapronová, jejichž cennou schopností je přirozené snižování pH kůže. Přidané AHA kyseliny a koenzym Q10 poskytují pokožce potřebnou výživu a ochranu před stárnutím.

Všechny použité barvy jsou buď přírodní, nebo dermatologicky testované a bezpečné. Teple žlutý odstín pochází z pomerančové silice, veselé puntíky jsou průhledné a když se skrz ně podíváte proti světlu, je to jako přes barevné sklíčko. Veselé Velikonoce!

Více z rubriky Průvodce českou kosmetikou