Sociální sítě
Nahoru

Co stihnout před létem?

Plavková sezóna je již za dveřmi. Jste připraveni? Pokud váháte, stoupněte si před zrcadlo a vnímejte své tělo. Je něco, co vám extrémně vadí? Možná vám to i zasahuje do sebevědomí?

Existuje řešení v podobě návštěvy multioborové estetické kliniky ABCLINIC ART & BEAUTY na pražském Chodově, která jako jediná v České republice nabízí opravdu komplexní péči od A do Z. Péče před, během a po zákroku je samozřejmostí. Vše v prvotřídní kvalitě těch nejlepších lékařů, kteří zde prolínají své poznatky ze školení a vrozený talent.

Zákroky, které lze před plavkovou sezónou stihnout jsou bezpochyby mimo jiné operace prsou. Ať už se jedná o zmenšení, zvětšení či modelaci. Poté bude dekolt v bikinách dechberoucí. Dalším svízelem může být oblast břicha, stehem nebo pozadí. Tyto části dokonale osvobodí od nechtěného tuku liposukce. Nezátěžový zákrok, který dokáže změnit tělo během okamžiku. Dalším oblíbeným zákrokem k cestě vnitřní dokonalosti je epilace. Život během letních měsíců bez žiletky je pro mnohé snem.

Na klinice ABCLINIC ART & BEAUTY je to realita, která je citelná na každý dotek. Kdo se nesetkal s celulitidou je vítěz. Ovšem tento nešvar dokáže při nošení sukní, šatů, kraťasů a plavek dost potrápit. Snadným řešením je přístrojové vyhlazení, které dokáže z pomerančové kůže udělat sametovou. Dámy a pánové ocení jisto jistě aplikaci botoxu proti pocení. Mokré mapy v podpaží jsou minulostí. Stačí jedno sezení a rázem je léto v suchu.

Toto jsou nejaktuálnější podstupované zákroky před příchodem sluníčkem prohřátého období. Samozřejmě existují další, které klinika ABCLINIC ART & BEAUTY na pražském Chodově nabízí. Stačí vnímat své tělo a neduhy. Nedokonalost k životu patří, stejně jako řešení.

Více z rubriky Zdraví a krása

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.