Sociální sítě
Nahoru

Bubliny, kaviár, lanýž a ústřice v PRU58

21. května 2024 od 18:00 do 21:00 se uskuteční neobvyklá akce ve vyhlášené restauraci PRU58 v pražských Holešovicích. Jak samotný název napovídá, jedná se o bubliny, kaviár, lanýž a ústřice. Spojení toho nejluxusnějšího, co gastronomie nabízí.

V PRU58 bude akce probíhat pouze v uvedeném termínu a čase. Ti, co si koupí vstupenku za 499 Kč dostanou po příchodu 5 ústřic a skleničku Champagne Le Brun De Neuville Millésime 2009. Poté budou moci dle svého výběru za příznivé ceny ochutnat výtečné bubliny zvučných jmen a ročníků.

Součástí speciálního večera je luxusní menu, kde nesmí chybět hovězí tatarák s lanýžem, foie gras, brioškou, čili marmeládou a rýžovým pudrem. Kaviár Antonius z osetra, bylinky, zakysaná smetana nebo nigiri kaviár z osetra s okurkou nesmí chybě. Hovězí svíčková s lanýžem, pho a květákem je pomyslnou třešničkou na dortu. Kromě toho budou k dispozici čerstvé prémiové ústřice – Gillardeau, Oysrí , Creusse, Poésie a Umami. V případě zájmu si příchozí jistě vyberou z a la carte menu.

Jedinečná příležitost prožít večer prémiově za velmi příznivou cenu. Navíc s možností ochutnání opravdu exkluzivních champagne a pokrmů. Luxusní večer může začít.

Více z rubriky Degustace

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.