Sociální sítě
Nahoru

Bubliny, kaviár, lanýž a ústřice v PRU58

21. května 2024 od 18:00 do 21:00 se uskuteční neobvyklá akce ve vyhlášené restauraci PRU58 v pražských Holešovicích. Jak samotný název napovídá, jedná se o bubliny, kaviár, lanýž a ústřice. Spojení toho nejluxusnějšího, co gastronomie nabízí.

V PRU58 bude akce probíhat pouze v uvedeném termínu a čase. Ti, co si koupí vstupenku za 499 Kč dostanou po příchodu 5 ústřic a skleničku Champagne Le Brun De Neuville Millésime 2009. Poté budou moci dle svého výběru za příznivé ceny ochutnat výtečné bubliny zvučných jmen a ročníků.

Součástí speciálního večera je luxusní menu, kde nesmí chybět hovězí tatarák s lanýžem, foie gras, brioškou, čili marmeládou a rýžovým pudrem. Kaviár Antonius z osetra, bylinky, zakysaná smetana nebo nigiri kaviár z osetra s okurkou nesmí chybě. Hovězí svíčková s lanýžem, pho a květákem je pomyslnou třešničkou na dortu. Kromě toho budou k dispozici čerstvé prémiové ústřice – Gillardeau, Oysrí , Creusse, Poésie a Umami. V případě zájmu si příchozí jistě vyberou z a la carte menu.

Jedinečná příležitost prožít večer prémiově za velmi příznivou cenu. Navíc s možností ochutnání opravdu exkluzivních champagne a pokrmů. Luxusní večer může začít.

Více z rubriky Degustace

  • Mečoun a Ústřice v PRU58

    Gastronomická show v PRU58 se blíží. Již 16.4.2024 od 18:00 se restaurace promění v divadlo, kde na pódiu vystoupí v hlavní...

    Marek Zelený8.4.2024
  • Překvapení v srdci Vinohrad: Apelace 21

    Zprvu by se mohlo zdát, že fine dining scéna a pražské Vinohrady nejdou dohromady. To by bylo ovšem chybně smýšlení. Všem...

    Jan Lidmaňský4.4.2024
  • Jarní překvapení restaurace Triton: Steak od umělé inteligence

    Z krápníkové jeskyně do umělého mozku. Zažijte gastronomické dobrodružství, které překračuje hranice minulosti a vstupuje do zářivého světa budoucnosti. Restaurace Triton...

    Marek Zelený25.3.2024
  • Deer s novým kreativním menu

    Vyhlášená restaurace Deer v historickém centru Prahy představuje nové menu. Šéfkuchař Lubomír Dolejš opět nezklamal a menu pošoupl opět výše. Je...

    Marek Zelený18.3.2024
  • Vítězka Bocuse d’Or Léa Linster v Trezoru Špork

    V Trezoru Špork, který je součástí restaurace Červený Jelen, proběhlo v minulém týdnu další pokračování seriálu gastronomických událostí se světovou špičkou...

    Marek Zelený11.3.2024
  • Gastronomická show jara proběhne už 11. března

    V holešovické restauraci PRU58 se 11.3. od 18 hodin uskuteční gastronomická show jara. Collaboration akce spojí 3 kuchařské osobnosti, a to...

    Jan Pešek6.3.2024
  • Nebeské menu připraví Patrik Bečvář

    Zážitkově gastronomická atrakce Večeře v oblacích už patří k podzimní Praze stejně jako Karlův most či Pražský hrad. Oběd či večeře...

    Marek Zelený6.2.2024
  • Gregův speciální večer v Pru58

    V úterý 14. listopadu 2023 od 18:30 se uskuteční ojedinělá degustační večeře v podání australského šéfkuchaře Grega Haynese v PRU58. Speciální...

    Marek Zelený8.11.2023
  • Champagne Festival v hotelu The Mozart Prague

    Hotel The Mozart Prague se pyšní svou účastí na prestižním Champagne Festivalu Grand Jour de Champagne, který se bude konat od...

    Jan Pešek3.11.2023
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.