Gastro | 30.5.2024 | Marek Zelený

V pražském Crème de la Crème vsadili na veganské zmrzliny

Ať už jste vegan, potýkáte se s intolerancí laktózy nebo chcete v horkých dnech jen něco lehčího, vaše tělo potěší bohatý sortiment veganských zmrzlin v Crème de la Crème. Rostlinné varianty tradičních smetanových zmrzlin vás překvapí svojí krémovitostí a vyváženou chutí.

Je libo veganskou klasiku v podobě hořké čokolády nebo pistácie? Či „slané“ hity pražské zmrzlinárny slaný arašíd a karamel? Milovníci neobvyklých chutí ocení i kokos nebo lehčí cocoguard. Doplnit je můžete o 21 sorbetů, 100% veganských. Užijte si chutné léto bez kompromisů.

Představa, že ve veganské zmrzlině jednoduše nahradíte živočišnou smetanu sójovým či ořechovým mlékem, je poněkud mylná. „Výroba zmrzlin z rostlinných mlék je náročnější než z klasické smetany, a to především kvůli chuti, která může být např. u sóji velmi výrazná. Nezalekl jsem se toho a experimentoval, až jsem našel vyváženou kombinaci veganských mlék, díky nimž i čokoládová klasika chutná skvěle,“ vysvětluje Honza Hochsteiger, zakladatel Crème de la Crème.

Související články
reklama
Nenechte si ujít další zajímavé články
Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz