Sociální sítě
Nahoru

V pražském Crème de la Crème vsadili na veganské zmrzliny

Ať už jste vegan, potýkáte se s intolerancí laktózy nebo chcete v horkých dnech jen něco lehčího, vaše tělo potěší bohatý sortiment veganských zmrzlin v Crème de la Crème. Rostlinné varianty tradičních smetanových zmrzlin vás překvapí svojí krémovitostí a vyváženou chutí.

Je libo veganskou klasiku v podobě hořké čokolády nebo pistácie? Či „slané“ hity pražské zmrzlinárny slaný arašíd a karamel? Milovníci neobvyklých chutí ocení i kokos nebo lehčí cocoguard. Doplnit je můžete o 21 sorbetů, 100% veganských. Užijte si chutné léto bez kompromisů.

Představa, že ve veganské zmrzlině jednoduše nahradíte živočišnou smetanu sójovým či ořechovým mlékem, je poněkud mylná. „Výroba zmrzlin z rostlinných mlék je náročnější než z klasické smetany, a to především kvůli chuti, která může být např. u sóji velmi výrazná. Nezalekl jsem se toho a experimentoval, až jsem našel vyváženou kombinaci veganských mlék, díky nimž i čokoládová klasika chutná skvěle,“ vysvětluje Honza Hochsteiger, zakladatel Crème de la Crème.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.