Sociální sítě
Nahoru

Hitem letošní sezóny je milkshake

Kde jinde musí gastronomie jít se světovými trendy než právě v samotném centru metropole. Právě zde se setkávají lidé z celého světa a mísí se tu kultury na několika metrech čtverečních. Bauer Hotel Group je rodinná firma působící v horeca segmentu již několik let. Ve svých podnicích dbá na harmonii tuzemské a zahraniční klientely. Musí neustále udržovat krok s celým světem a často se stává, že jsou průkopníci v české gastronomii.

Letošním hitem ve světě a tedy i u nás je milkshake. Ovšem v podání Restaurace U Prince, hned pod pražským Orlojem na Staroměstském náměstí, s přidanou hodnotou. Šéfcukrář Vojtěch Řehák vymyslel epesní koktejly, které zaujmou na první pohled a jsou podle názvu identifikovatelné pro všechny. Protože kdo by neznal Cookies, Kinder, Oreo nebo Snickers. Světově milované pochutiny napovídají, jaká chuť hraje v daném ledovém nápoji hlavní roli. Překvapením je Milkshake s příchutí Bauer Cake.

Jedná se o signature dezert, který vytvořil šéfcukrář Vojtěch Řehák a letos ho dotáhl do tekuté podoby. Základem je mléko, Bauer zmrzlina z hořké a bílé čokolády, domácí šlehačka a malinový topping. Intezivní nálož chutí v jedné sklenici, která zasytí na dlouhou dobu. Česká letní sezóna s mléčným koktejlem pocházejícím z USA může začít.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.