Sociální sítě
Nahoru

Peugeot na Pařížském týdnu módy

Od 18. do 27. června se v Paříži koná světoznámá událost Paris Fashion Week a Peugeot se poprvé v historii stává jejím oficiálním partnerem. Na této akci, která představuje jak ikonické značky, tak i nové talenty světa módy, Peugeot hodlá ilustrovat svoji filozofii označovanou jako „Allure“. V rámci tohoto ročníku Peugeot také pokračuje ve spolupráci s nadaným francouzským návrhářem Emericem Tchatchouou, zakladatelem avantgardní módní značky 3.PARADIS.

Paris Fashion Week®pořádá Fédération de la Haute Couture et de la Mode, přičemž zde již 50 let představuje špičkové návrháře.

V roce 2024 se Peugeot poprvé stává oficiálním automobilovým partnerem Paris Fashion Week®, a to jak pro letní část, která se věnuje pánské módě a Haute couture, tak i pro zimní část zaměřenou na dámskou módu (23. září do 1. října). Během partnerství poskytne Peugeot 30 vozů, přičemž půjde převážně o modely 408 hybrid a plug-in hybrid a také o nový Peugeot E-3008. Vozy budou sloužit k přepravě hostů, čímž se značka jedinečným způsobem zviditelní v centru francouzské metropole.

V rámci Paris Fashion Week 2024 Peugeot také pokračuje ve spolupráci s Emericem Tchatchouaou, velmi talentovaným francouzským návrhářem a zakladatelem módní značky 3.PARADIS. Tato spolupráce započala v roce 2023, kdy Emeric Tchatchoua navrhl jedinečný oděv inspirovaný koncepčním vozem Peugeot Inception. Tento oděv využívá optickou iluzi díky motivu vytvořenému 3D tiskem měnícím barvu v závislosti na úhlu pohledu.

Ambasador značky Emeric Tchatchoua se letos Paris Fashion Weeku zúčastní poprvé, stejně jako jeho značka 3.PARADIS, kterou známý návrhář vytvořil. Během akce bude mít tato značka k dispozici dva Peugeot 408 speciálně vyvedené v jejích barvách. S hodnotami značky 3.PARADIS, která spojuje dokonalost zpracování, sílu sdělení, jedinečnost stylů a bohatství kultur a vytváří luxusní a inspirativní módu, se Peugeot dokonale ztotožňuje.

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.