Sociální sítě
Nahoru

Přichází limitovaná edice Bohemian Gin Medový

Bohemian gin je přesně takový, jaký by měl gin být. Plný bylin, vůně a chuti, prostě dokonalý. A nyní můžete ochutnat tento gin v kombinaci s medem. Ulovte si svoji lahev této limitované edice a dopřejte si originalitu v každém loku. Voňavý a chutný svět Bohemian je tady.

Limitovaný Bohemian Gin Medový je k dostání v omezeném množství 648 ks a pořídíte jej na www.1er.cz za 975 Kč.

Představte si, že stojíte na louce, všude kolem vás poletují motýli či včely, v dálce šveholí ptáci a slunce vás hřeje do zad. Při nádechu cítíte les, louku, českou přírodu. Přesně takhle se budete cítit i po otevření medového Bohemian Ginu. Bohemian Gin Medový je nejnovější a jedinečný člen v rodině Bohemian. Tato limitovaná edice je ztělesněním čisté přírody ve sklence. Ochutnejte a nechte se unést na vlnách dokonalé souhry chutí.

Lič a palič Martin Žufánek se opět předvedl a tentokrát do svého díla vložil kromě své lásky a péče i kus domova. Med, který hraje klíčovou chuťovou roli v novém ginu totiž pochází přímo od včel, které mají Žufánkovi v Boršicích. Tento sladký včelí produkt se skvěle snoubí s důkladně vybranými bylinkami a kořením, a společně tak dají vzniknout neobvyklému a unikátnímu chuťovému zážitku, který po napití už nevymažete z hlavy.

Tato originální příchuť je výsledkem inovativního spojení tradičních technik destilace ginu s prémiovým včelím medem. Jedná se o gin s jedinečným profilem chuti, ve kterém jsou zároveň využity všechny kvality, které med nabízí.

Bohemian Gin Medový je vhodný nejen pro milovníky ginu, ale pro všechny, kteří si rádi dopřávají momenty odpočinku ve kvalitní tekuté společnosti. Je to dokonalá ingredience pro přípravu osvěžujících koktejlů, ale skvěle si jej vychutnáte i samotný, jen s ledem.

Více z rubriky Domácí bar

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.