Sociální sítě
Nahoru

Maat, synonymum luxusní olejové kosmetiky

Maat, česká značka ručně vyráběné aromaterapeutické kosmetiky, sestavila startovací balíček péče o zralou pleť. Malé balení je ideální na prázdninové cesty a zároveň ekonomicky výhodné. Řada je sestavena tak, aby se účinky produktů vzájemně doplňovaly a posilovaly, cílem je pleť dostatečně hydratovaná a vyživená, pěstěného vzhledu, chráněná před nepříznivými vnějšími vlivy a přečasným stárnutím. Balíček představuje ranní a večerní péči na přibližně jeden měsíc.

Startovací sada pro péči o zralou pleť obsahuje: odličovací olej Gardénie (30 ml), aromatickou pleťovou vodu Růže (30 ml), hydratační sérum Hyaluronové (10 ml), omlazující sérum Opuncie (10 ml) a tělové a obličejové máslo Růže (30 ml), Maat, 1290 Kč, aromaaterapie.cz

Olejové produkty nanášíme vždy na zvhlčenou pokožku. Odličování a čištění pleti tedy začíná aplikací aromatické pleťové vody s vůní růže stolisté, a pokračuje nanesením odličovacího oleje Gardénie. Kombinace slunečnicového a jojobového oleje v bio kvalitě, silně antioxidačního oleje z melounových semínek a ricinového oleje nepostradatelného pro výživu obočí a řas rozpustí make-up, vyčistí póry a zároveň pleť hezky zklidní. Odličovací olej necháváme působit asi 5 minut a poté jej setřeme žínkou namočenou v teplé vodě. Dočistíme opět aromatickou růžovou vodou.

Na ještě vlhkou pleť naneseme dvě až tři kapky hydratačního hayaluronového séra a jemně vmasírujeme, přičemž ezapomínáme přitom na krk a dekolt. Pokračujeme nanesením omlazujícího opunciového séra a během večerní péče aplikujeme ještě tělové a obličejové máslo, které oceníme zvláště v létě, po celém dni stráveném venku na slunci.

Omlazující opunciové sérum obsahuje panenský olej z opunciových semínek, velmi drahý a vzácný – jeden litr stojí až 50 000 Kč, přičemž k jeho výrobě se spotřebuje asi 800 kg čerstvých plodů opuncie. Jeho hydratační a omlazující účinky jsou mimořádné, například vitamínu E obsahuje dvakrát víc než olej arganový. V kombinaci s kaméliovým olejem, jehož účinky dobře znají japonské gejšy, tvoří luxusní přípravek, který pleť hydratuje a vyživuje, obnovuje tvorbu kolagenu, stahuje póry, vyhlazuje vrásky a zesvětluje tmavé kruhy pod očima. Sérum je jemné a rychle se vstřebává, ráno se můžete již za tři minuty po aplikaci nalíčit.

Více z rubriky Průvodce českou kosmetikou

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz