Deodoranty, které nebrání kůži dýchat

Deodoranty od české značky Original ATOK, která se již 26 let specializuje na výrobu aromaterapeutické kosmetiky, jsou oblíbené mezi ženami i muži. Bez jakékoliv chemie, hliníkových solí, alkoholu a parabenů vám zajistí pocit komfortu a svěžesti po celý den.

Dámský deodorant BEAUTY je velmi šetrný a má jemnou květinovo-pudrovou vůni. Pánský deodorant ENERGY se vyznačuje chladivým efektem a svěží kořeněno-citrusovou vůní. Oba účinně zabraňují zápachu potu a zároveň pečují o pokožku – zklidňují ji, hydratují a zvláčňují. Jsou diskrétní, rychle se vstřebávají, nelepí a nezanechávají skvrny. Vegani ocení jejich složení bez živočišných surovin.

Na rozdíl od většiny antiperspirantů neobsahují hliníkové soli, které by blokovaly póry a zabraňovaly pocení. Naopak, respektují pocení jako přirozenou a důležitou funkci těla. Díky pečlivě vybraným bylinám a éterickým olejům jen mírně redukují pocení stažením pórů, ale především se soustředí na zamezení množení a rozkladu bakterií, které způsobují zápach potu.

Deodorant Beauty, 50 ml/289 Kč; Deodorant Energy, 50 ml/265 Kč , Original ATOK, originalatok.cz

Mezi jejich nejvýznamnější složky patří bio hydrolát vilínu viržinského, éterické oleje, extrakty z granátového jablka a aloe vera, ester kyseliny citronové a další ingredience známé svými antimikrobiálními, protizánětlivými, mírně stahujícími a osvěžujícími účinky.

Související články
reklama
Nenechte si ujít další zajímavé články
Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz