Sociální sítě
Nahoru

Dovolená s domácími mazlíčky ve Falkensteiner Hotels & Residences

Domácí zvířata jsou našimi nejlepšími přáteli a milovanými členy rodiny. Jejich bezpodmínečná láska, neochvějná věrnost a nakažlivá radost činí každý okamžik lepším. Není divu, že je chceme zapojit do všech životních dobrodružství, včetně každoroční dovolené. Vzít svého domácího mazlíčka na dovolenou nejen posiluje vaše pouto, ale také zajišťuje, že žádný člen rodiny nezůstane pozadu. Díky své hravé duši a uklidňující přítomnosti promění domácí mazlíčci cestování v nezapomenutelný zážitek a v každé destinaci se budou cítit jako doma. Zabalte jim tedy jejich oblíbené hračky a pamlsky a vydejte se společně za novým dobrodružstvím. Váš mazlíček se vám odvděčí vrtícím ocasem, šťastným běháním a vzpomínkami na celý život.

Cestování s chlupatým přítelem však není vždy snadné. Mnoho apartmánů a hotelů má přísné zásady zákazu vstupu s domácími mazlíčky, takže je obtížné najít ideální místo, kde můžete se svým mazlíčkem pohodlně bydlet.

Falkensteiner Hotels & Residences si uvědomuje, jak neocenitelnou roli hrají domácí mazlíčci v našich životech, a proto nabízí program „Welcome Dogs„, který zajistí, že vaši čtyřnozí přátelé budou mít od okamžiku příjezdu speciální zážitky. Jejich ubytování vhodné pro domácí mazlíčky přivítá vás i vašeho mazlíčka s otevřenou náručí a zajistí, že si oba užijete pohodovou a komfortní dovolenou. S Falkensteiner Hotels & Residences nemusíte dělat kompromisy; můžete si vytvořit nezapomenutelné vzpomínky se svým nejlepším přítelem po boku.

Promyšlený program „Welcome Dog“ zahrnuje uvítací balíček plný chutných pamlsků a možnost využít služeb venčení a péče o srst, abyste se vy i váš mazlíček cítili jako doma. Při plánování společné dovolené zvažte některé z dokonalých destinací Falkensteiner Hotels & Residences na chorvatském pobřeží. Ať už hledáte romantickou dovolenou nebo klidné útočiště u moře, Falkensteiner Hotels & Residences nabízí výběr vynikajících možností ubytování:

Falkensteiner Hotel & Spa Iadera: Tento pětihvězdičkový mořský wellness hotel se nachází v prestižním resortu Falkensteiner Punta Skala a nabízí luxusní útočiště obklopené tyrkysově modrým mořem. Přenese vás do jiné dimenze klidu, harmonie a relaxace. Pro ty, kteří chtějí zůstat aktivní, jsou k dispozici také různá sportovní a zábavní zařízení.

Falkensteiner Hotel & Spa Iadera

Falkensteiner Residences Senia: Objevte další skvělou možnost v rámci resortu Punta Skala, který nabízí elegantní a pohodlný pobyt v úchvatném prostředí. Všechny apartmány jsou navrženy pro odpočinek, jsou orientovány směrem k moři a mají krásné prostorné terasy, abyste během dlouhých letních dnů využili každý sluneční paprsek.

Falkensteiner Hotel Adriana: Hotel Adriana Hotel Adriana: Poddejte se sofistikovanému kouzlu pobytu pro dva, který vás odvede od každodenního života a vrátí vám pocit lehkosti v kouzelném prostředí. Vychutnejte si klid tohoto nádherného hotelu „jen pro dospělé“ přímo na pláži, který se pyšní nádherným výhledem na moře a atmosférou ideální pro romantický pobyt.

Falkensteiner Premium Camping Zadar: Díky mírnému klimatu, příjemnému mořskému vánku a dobře vybaveným mobilním domkům, glampingovým chatkám a kempům je to ideální místo pro dovolenou s domácím mazlíčkem. Špičkové ubytování v kempu Falkensteiner Premium Camping Zadar nabízí pohodové prostředí pro dovolenou přímo u moře a v blízkosti malebného starého centra Zadaru.

Další hotely pro dovolenou se psem najdete také v Itálii, Rakousku, České republice, Srbsku a na Slovensku. Všechny hotely se nacházejí v blízkosti přírody a nabízejí spoustu příležitostí k proběhnutí vašeho čtyřnohého přítele – a také nádherné výhledy, kterými se můžete pokochat i vy.

Hotely Falkensteiner nabízejí vašemu čtyřnohému příteli vše, po čem jeho psí srdce touží. Váš pes vás může doprovázet na pokoji, v lobby i v baru. Restaurace, bazény a wellness centrum jsou však vyhrazeny pouze pro lidi. Uvnitř hotelu musí být váš pes na vodítku. Svou kočku si však můžete vzít s sebou. Za noc se platí příplatek 25 € (bez stravy).

V některých hotelech dostanete i příjezdový balíček (pamlsky, žvýkací kosti atd.) a psí deku, ručník a misku na krmení a vodu. Kromě tipů na turistické stezky na procházky se psy pak je také na vyžádání a rezervaci na recepci hotelu služba venčení a stříhání psů.

Vylepšete své letní zážitky s vašim čtyřnohým mazlíčkem exkluzivním balíčkem „Sunshine Special“, který je k dispozici při pobytu na minimálně 2 noci, a získejte tak cenové zvýhodnění až 20 %. Užijte si bezstarostnou dovolenou se svým nejlepším přítelem ve Falkensteiner Hotels & Residences, kde si vy i váš chlupatý společník užijete stejně báječné chvíle.

Více z rubriky Mazlíčci

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.