Sociální sítě
Nahoru

Posthotel Achenkirch: Famózní útočiště v srdci Tyrolska

Posthotel Achenkirch, zasazený do malebné přírodní rezervace Karwendel nedaleko okouzlujícího jezera Achensee, je již přes sto let synonymem špičkové lázeňské péče kombinované s pestrou nabídkou volnočasových aktivit.

Hotel, situovaný v alpské idyle Tyrolska, vytváří jedinečné volnočasové útočiště v konceptu Green Luxury pro dospělé. Tyrolsko, s více než 500 třítisícovkami na území jen o něco větším než Středočeský kraj, zosobňuje alpskou idylu. Horské vrcholy, průzračná jezera, horské bystřiny a kouzelné alpské vesničky tvoří ideální destinaci pro dovolenou nejen pro sportovce.

Posthotel Achenkirch nabízí luxusní služby a vybavení, které uspokojí i ty nejnáročnější hosty. Na ploše 7 000 m² se nachází wellness a saunový svět s širokou nabídkou lázeňských procedur, včetně tradičních čínských. Pokoje a apartmá jsou zařízeny v tradičním tyrolském i novém industriálním minimalistickém stylu.

Hosté mohou využít venkovní alpské golfové hřiště a krytý driving range, tenisové a squashové kurty, rozsáhlé vnitřní sportoviště a hotelovou farmu s hřebčínem, kde je možnost jízdy na lipicánech. Prvotřídní gastronomické zážitky zajišťuje šéfkuchař Maurice Mehling, který kombinuje lokální suroviny se světovými pokrmy. Klasická tyrolská jídla a produkty z vlastní farmy doplňují delikatesy zahraničních kuchyní.

Pro milovníky wellness, gurmány i sportovní nadšence je zde připravena unikátní služba – přítomnost čínského mistra Shaolina, který poskytuje individuální i skupinové lekce.

V létě je okolí hotelu rájem pěší a vysokohorské turistiky, jízdy na MTB, lezení ferrat a free climbingu. Majestátní štíty hor a zelené pastviny s dobytkem nabízejí nezapomenutelné zážitky. V zimě si hosté užijí lyžování, sáňkování, lyžařské túry, výlety na sněžnicích a mnoho dalších zimních aktivit.

Posthotel Achenkirch se stává stále oblíbenějším místem pro páry hledající odpočinek od svatebních příprav nebo romantické líbánky. Hotel je určen pouze pro dospělé, což zaručuje naprostý klid, soukromí a s tím spojené špičkové služby.

Romantická projížďka kočárem je jedním z mnoha nezapomenutelných zážitků. Díky své kapacitě a množství nabízených služeb je Posthotel Achenkirch také ideálním místem pro korporátní a sportovní skupiny. Pod jednou střechou zde mohou čerpat všechny výše zmíněné služby a vytvořit tak nezapomenutelné zážitky pro své zaměstnance či klienty. Posthotel Achenkirch je dokonalým útočištěm pro všechny, kteří hledají luxus, klid a pestrou nabídku aktivit v srdci alpské přírody.

Více z rubriky Hory

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.