Restaurace | 1.7.2024 | Marek Zelený

Vejce Benedikt, které musíte ochutnat

Restaurant Deer v centru Prahy je vyhlášeným místem s těmi nejlepšími večeřemi, kde každé jídlo vypráví svůj příběh. Kvalitní suroviny od tuzemských farmářů, které si osobně vybral šéfkuchař Lubomír Dolejš, mají neuvěřitelnou chuť a historii. Nejsou to suroviny bez emocí ba naopak.

Ovšem restaurant Deer nemá otevřeno jen na obědy a večeře. Své dveře odemyká již v 7:00, kdy startuje brunch menu. Toto menu vyniká především rozmanitostí vajec Benedikt, která jsou ve variantě s pečenou šunkou, krevetami, marinovaným lososem, avokádem nebo černým lanýžem. „Všechny možnosti jsou báječné a každý si vybere svého favorita. Osobně doporučuji ty s lanýžem, protože jsou famózní a luxusní zároveň. Zkrátka jedny z našich vajec Benedikt musíte rozhodně vyzkoušet,“ dodává šéfkuchař Lubomír Dolejš.

Dále lze na brunch menu nalézt vaječnou omeletu, francouzské či anglické snídaně, signature snídani Deer se zvěřinovou salsicciou nebo fresh fruit bowl. Skvělý výběr ve všech ohledech. Pokud tedy váháte, kam vyrazit na brunch v Praze, restaurant Deer je jasnou volbou, a to každý den až do 15:00.

Související články
reklama
Nenechte si ujít další zajímavé články
Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz