Sociální sítě
Nahoru

Přeneste se do Mexika díky chuti San Cosme Mezcal Joven

Dobrého pití není nikdy dost a v letních měsících to platí dvojnásob. Pokud se letos nevypravíte do exotických zemí vy sami, můžete si tam udělat výlet aspoň skrz své chuťové pohárky. Poznejte, jak chutná Mexiko, a dejte si mezcal značky San Cosme, který nabízí to nejlepší z této země.

Užijte si pocit, jako byste se právě nesli na mexické vlně, a ochutnejte moderní mezcal od značky San Cosme. Tento destilát z agáve je ideální pro ty, kteří se nebojí autentické mexické chuti a chtějí dopřát svým chuťovým pohárkům exkluzivní zážitek. Dejte si doušek a vychutnejte si vlastní tekuté Mexiko v pohodlí domova.

Autenticky mexický San Cosme Mezcal Joven můžete pořídit na www.1er.cz za 1175 Kč za 0,7 l.

San Cosme Mezcal Joven pochází z mexického regionu Oaxaca a je to místní tradiční destilát z agáve s jedinečnou chutí. Okouzlí vás svou jemnou kouřovou chutí a komplexními tóny, v nichž vynikají zemité a bylinné prvky. V aroma vás potěší příjemná elegantní květinová vůně s tóny skořice a hřebíčku.

Proces výroby tohoto mezcalu začíná ruční sklizní agáve odrůdy espadín, která se následně peče v tradičních podzemních pecích.

Tento způsob zpracování dodává mezcalu San Cosme jeho charakteristickou kouřovou chuť. Poté následuje fermentace v dřevěných kádích, kde agáve prochází přirozeným kvasným procesem, a destilace v měděných kotlích. Výsledkem je jedinečný destilát neobyčejné čistoty a kvality, který se skvěle hodí třeba k příjemnému posezení s přáteli.

Více z rubriky Domácí bar

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.