Sociální sítě
Nahoru

DS Automobiles představí na zámku Chantilly zcela novou designérskou studii

Společnost DS Automobiles, která je partnerem soutěže Chantilly Arts & Élégance od prvního ročníku v roce 2014, připravuje pro letošní desáté výročí speciální akci, během níž dojde k odhalení zbrusu nové designerské studie, která bude ozdobou celé soutěžní přehlídky.

Přehlídky Concours d’Élégance, které vznikly ve Francii ve 20. letech 20. století, nabídky jedinečnou příležitost výrobcům karoserií a módním návrhářům, aby předvedli své know-how. V Chantilly se drží stejné filozofie: výrobci vystavují koncepty, které překlenují propast mezi minulostí a budoucností, spolu s novinkami od velkých módních domů. Soutěž, která se řadí k akcím pořádaným na Pebble Beach a ve Villa d’Este, představuje během výjimečného víkendu na venkově nedaleko Paříže francouzský životní styl.

Společnost DS Automobiles představuje od roku 2014 v Chantilly v rámci Concours d’Élégance, soutěže pořádané ve francouzské zahradě od architekta Andrého Le Nôtre, každoročně vždy jeden ze svých modelů.

V této zahradě, která byla navržena v druhé polovině 17. století pro Ludvíka Bourbona, knížete z Condé, získaly modely DS Automobiles řadu trofejí, včetně prestižního ocenění „Best of Show“, které bylo uděleno modelu DS E-TENS.

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.