Sociální sítě
Nahoru

Slovenská značka Toison představuje svůj nealko gin

Nealkoholické giny se stávají stále populárnějšími nejen ve světě, ale také v České republice. Tento fenomén je součástí širšího globálního trendu zaměřeného na zdravější životní styl a uvědomělé pití. Ať už jsou vaše důvody pro omezení alkoholu jakékoliv, s novým ginem Toison s 0,0 % alkoholu si váš oblíbený G&T můžete vychutnat i v inovativní nealko variantě.

Vychutnat si drink v těhotenství, před řízením auta nebo se zdravotními omezeními? Proč ne. Asi každý se v životě ocitne v situaci, kdy musí z nějakého důvodu omezit konzumaci alkoholu. I když nám za to naše tělo poděkuje, někdy nám může společenský drink trochu chybět. Slovenský výrobce ginu Toison představuje řešení v podobě nového přírůstku do své produktové řady – nealkoholického ginu. Dopřejte si autentický chuťový zážitek tradičního ginu bez alkoholu jako vynikající alternativu k tradičnímu ginu, ať už jsou vaše důvody pro omezení alkoholu jakékoliv.

Nový nealko gin Toison 0,0 % i Toison Berries 0,0 % můžete pořídit na www.1er.cz za 555 Kč/0,7 l

Nejedná se přitom pouze o náhražku pro abstinenty – mnoho lidí, kteří normálně pijí alkohol, ocení možnost alternativy, když zrovna na alkohol nemají náladu nebo ho pít nechtějí. K dostání jsou hned dvě varianty Toison ginu s obsahem alkoholu 0,0 % – klasický gin a růžový gin. Díky tomu máte možnost vychutnat si chuť ginu i ginových koktejlů naplno bez omezení.

Ať už jde o Toison 0,0 %, nebo Toison Berries 0,0 %, oba skvěle dostávají své ginové předloze. V chuti ani vůni nepoznáte absenci alkoholu, a přitom se nemusíte obávat ranní kocoviny. Oba nealkoholické giny Toison se dají výborně kombinovat v drincích, ale stejně dobře si je vychutnáte i ve sklence s ledem. Dopřejte si nový level společenského popíjení – nealkoholický gin.

Více z rubriky Domácí bar

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.